Navigointipolku

Kerro mielipiteesi EU:sta - 29/01/2008

Debate Europe -logo

Uudistetulla Debate Europe ‑verkkosivustolla voit käydä online-keskustelua komissaarien kanssa ja antaa palautetta EU-asioista.

Onko EU kehittymässä oikeaan suuntaan? Onnistuuko se tehtävissään? Keskittyykö se liikaa epäolennaisuuksiin eikä toimi tarpeeksi tehokkaasti tärkeillä aloilla?

Voit kertoa mielipiteesi EU:sta uudistetulla vuorovaikutteisella  Debate Europe -sivustolla.

Kun uudistettu sivusto tänään 29.1. avautuu, ovat online-keskustelussa klo 16.00–18.00 Suomen aikaa mukana komissaarit Stavros Dimas English (ympäristö), Andris Piebalgs Englishlatviešu valoda (energia) ja Margot Wallström English(viestintä). Keskustelua seuraa ja siihen osallistuu myös muita komission edustajia.

Keskustelunaiheina ovat nyt Euroopan tulevaisuus, energia/ilmastonmuutos ja kulttuurienvälinen vuoropuhelu. Sivustolla on mahdollista esittää kommentteja myös muista EU-aiheista. Keskustelunaiheita lisätään vastaisuudessa.

Alkuperäinen Debate Europe ‑sivusto perustettiin vuonna 2006 osana EU:n kansalaisviestinnän tehostamiseen tähtäävää "K-suunnitelmaa" (kansanvalta - kuunteleminen - keskustelu). Sivustolla oli 1,3 miljoonaa kävijää eli sillä käytiin noin 2 000 kertaa päivässä. Sivusto palkittiin sähköisen demokratian edistämisestä Euroopassa vuonna 2006.

Uudistettu sivusto on entistä helppokäyttöisempi ja keskittyy ajankohtaisimpiin aiheisiin. Tavoitteena on vauhdittaa keskustelua ja edistää rakentavaa vuoropuhelua, jonka kautta kansalaiset voivat vaikuttaa EU:n linjauksiin ja toimintaan.

Valitse suurikontrastinen versio Aseta sivu normaalikokoiselle fontille Kasvata fontin kokoa 200 prosentilla Lähetä sivu Tulosta sivu

 

Löysitkö etsimäsi tiedon?

Kyllä En

Mitä tietoa etsit?

Kerro ehdotuksesi.

Hyödyllisiä linkkejä