Διαδρομή πλοήγησης

Πείτε μας τη γνώμη σας για την ΕΕ - 29/01/2008

Λογότυπο του «Debate Europe»

Συνδεθείτε με τον νέο δικτυακό τόπο Debate Europe και εγγραφείτε για να εκφράσετε τις απόψεις σας και να συνομιλήσετε ζωντανά με Επιτρόπους της  ΕΕ.

Πιστεύετε ότι η ΕΕ βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση; Ξεχωρίζει εκεί όπου πραγματικά έχει σημασία; Μήπως ασχολείται υπέρ το δέον με ασήμαντα θέματα αλλά δεν παρεμβαίνει αρκετά σε άλλους τομείς;

Όποια κι αν είναι η γνώμη σας, μπορείτε να την διατυπώσετε στο νέο διαλογικό δικτυακό τόπο Debate Europe.

Οι Επίτροποι περιβάλλοντος Σταύρος Δήμας English, ενέργειας Άντρις Πίμπαλγκς Englishlatviešu valoda και επικοινωνίας Μάργκοτ Βάλστρομ English καθώς και υπάλληλοι της Επιτροπής θα συμμετάσχουν σήμερα, 29 Ιανουαρίου και από τις 15.00 έως τις 17.00 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης), σε ζωντανή δημόσια συζήτηση στο Διαδίκτυο και θα ακούσουν τις απόψεις σας.

Για να εξασφαλιστεί ότι όλες οι συζητήσεις παρακολουθούνται και υπάρχει πραγματική ανταλλαγή απόψεων μεταξύ της ΕΕ και των πολιτών, θα παρεμβαίνουν στη συζήτηση συνεχώς και εκπρόσωποι της Επιτροπής.   

Η συγκεκριμένη δημόσια συζήτηση θα αφιερωθεί σε τρία θέματα: το μέλλον της Ευρώπης, την ενέργεια/αλλαγή του κλίματος και τον διαπολιτισμικό διάλογο. Μία τέταρτη επιλογή θα σας δίνει τη δυνατότητα να συζητήσετε οποιοδήποτε θέμα θέλετε, σχετικό πάντα με την ΕΕ. Τους μήνες που θα ακολουθήσουν θα προστεθούν και νέα θέματα συζήτησης.

Ο δικτυακός τόπος Debate Europe ξεκίνησε αρχικά το 2006 ως μέρος του Σχεδίου Δ (Δημοκρατία, Διάλογος, Δημόσια συζήτηση) και είχε πάνω από 1,3 εκατομμύρια επισκέψεις συνολικά, δηλαδή περίπου 2000 την ημέρα. Για τη συνεισφορά του αυτή, μάλιστα, βραβεύτηκε με το ευρωπαϊκό βραβείο «eDemocracy» για το 2006.

Ο νέος δικτυακός τόπος, που είναι περισσότερο εύχρηστος και επικεντρωμένος σε καίρια θέματα, θα  βοηθήσει την ΕΕ να ξαναρχίσει εποικοδομητικό διάλογο με τους πολίτες, ώστε να συμμετέχουν κι αυτοί στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι και στην αντιμετώπιση των σημερινών και μελλοντικών προκλήσεων της Ένωσης.

Επιλέξτε υψηλή αντίθεση Επιλέξτε κανονικό μέγεθος γραμματοσειράς Αυξήστε το μέγεθος κατά 200% Στείλτε σε ένα φίλο Εκτύπωση

 

Βρήκατε την πληροφορία που ζητούσατε;

Ναι Όχι

Ποια πληροφορία ζητούσατε;

Έχετε να προτείνετε κάτι;

Χρήσιμοι σύνδεσμοι