Cale de navigare

Căutăm artişti! - 29/01/2010

Logo-ul concursului de afişe 2010 © UE

Premii şi publicitate pentru câştigătorii concursurilor de artă având ca temă UE, drepturile copilului şi iniţiativa antreprenorială.

Ce-ar fi să vedeţi creaţia dumneavoastră expusă în lungul şi-n latul Europei? În foarte scurt timp, vom afla cine este câştigătorul concursului de afişe dedicat Zilei Europei.

Tema „I ♥ Europe” a atras 1700 de participanţi din toată Europa, dornici să intre în cursa pentru premiul cel mare, de 2000 de euro. Nici publicitatea de care va beneficia câştigătorul nu este un factor de neglijat! Un juriu format din experţi a desemnat cei 10 finalişti - acum este rândul dumneavoastră să alegeţi afişul favorit şi să votaţi câştigătorul on-line.

Dacă nu aţi participat la acest concurs sau dacă preferaţi munca în echipă, nu rataţi „Desenează-mi un drept”! Concursul marchează cea de-a 20-a aniversare a convenţiei ONU privind drepturile copilului English , care protejează bunăstarea copiilor din lumea întreagă. Adunaţi-vă prietenii şi creaţi un afiş având ca temă unul dintre drepturile stabilite de tratat. Câştigătorii vor fi invitaţi să descopere Bruxelles-ul şi să participe la o ceremonie de premiere prin care vor fi răsplătite eforturile şi talentul de care au dat dovadă.

Ce înseamnă moneda euro pentru noi?” este un alt concurs care se adresează echipelor. În ce constă? Trimiteţi o fotografie şi un scurt text care să ilustreze ce înseamnă moneda euro pentru dumneavoastră.

Competiţia Imagini ale Europei English se adresează artiştilor din domeniul audiovizual, indiferent de vârstă şi experienţă. Folosiţi clipuri din biblioteca digitală a Comisiei pentru a crea un material video care să se poată adresa oamenilor de toate vârstele şi din orice mediu social. O sarcină dificilă, dar premiul e pe măsură: 10 000 de euro!

Şi, în cele din urmă, dacă vă inspiră lumea afacerilor, ce-ar fi să vă înscrieţi în concursul de materiale video pe tema antreprenoriatului european? Daţi frâu liber imaginaţiei şi faceţi un scurt film care să trezească interesul pentru un debut antreprenorial.

Suntem în căutare de artişti! Mult noroc!

Premii şi concursuri europene

Contrast puternic Setează pagina la dimensiunea normală a literei Măreşte dimensiunea literei cu 200% Trimite pagina unui prieten Tipăreşte pagina

 

Aţi găsit informaţiile pe care le căutaţi?

Da Nu

Ce informaţii aţi căutat?

Sugestiile dumneavoastră:

Linkuri utile