Kruimelpad

Win een prijs met een affiche, foto of video! - 29/01/2010

Logo van de affichewedstrijd 2010 © EU

De deelnemers aan artistieke prijsvragen rond de rechten van het kind, ondernemerschap en de euro kunnen niet alleen een prijs maar ook een flinke dosis publiciteit winnen.

Hoe zou je het vinden als je werk in heel Europa te zien was? De winnaar van de affichewedstrijd voor Europadag zal het binnenkort weten.

Uit heel Europa zijn 1700 inzendingen met als thema "Ik hou van Europa" binnengestroomd. De inzenders hopen allemaal de hoofdprijs van 2.000 euro (en de gratis publiciteit) in de wacht te slepen. Een deskundige jury heeft 10 finalisten uitgekozen. Het is nu aan jou om online je favoriete affiche te kiezen om zo te helpen de winnaar aan te wijzen.

Als je te laat was voor deze wedstrijd of liever samenwerkt, dan is Teken een kinderrecht voor me! misschien iets voor jou. Deze prijsvraag staat in het teken van de 20e verjaardag van de VN-verdrag voor de rechten van het kind English , dat het welzijn van kinderen wereldwijd moet garanderen. Om mee te doen, kun je samen met vrienden een affiche ontwerpen dat een van de rechten van het kind uitbeeldt. De winnaars worden voor hun harde werk beloond met een bezoek aan de stad Brussel, waar ze ook de prijsuitreiking zullen bijwonen.

De euro: Wat betekent hij voor ons? is een fotowedstrijd waaraan je samen met vrienden kan meedoen. Hierbij gaat het erom een foto te maken die uitdrukt wat de euro voor jullie betekent en daar een treffend bijschrift bij te verzinnen.

Europa in beelden English is voor audiovisuele kunstenaars, ongeacht hun leeftijd. Gebruik de digitale bibliotheek van de Commissie om een originele videoclip te maken die mensen van alle leeftijden en bevolkingsgroepen aanspreekt. Geen gemakkelijke opgave, maar wel een waarmee je 10.000 euro kunt winnen.

Als je meer in het bedrijfsleven geïnteresseerd bent, dan zou je mee kunnen doen aan de European Entrepreneurship Video Award 2010. Gebruik je verbeelding om een film te maken waarmee je mensen warm maakt voor het oprichten van een eigen bedrijf.

Dus wees creatief en doe mee! We wensen je veel succes.

EU-prijzen en wedstrijden

Zwarte achtergrond Normale tekstgrootte Tekstgrootte 200% Stuur naar een vriend Pagina afdrukken

 

Gevonden wat u zocht?

Ja Nee

Wat zocht u?

Heeft u nog opmerkingen?

Nuttige links