Navigointipolku

Päästä luovuutesi valloilleen! - 29/01/2010

Eurooppa-päivän 2010 julistekilpailun logo © EU

Myös tänä vuonna on kuvataiteen osaajille tarjolla palkintoja ja mainetta EU:n kilpailuissa, joiden aiheet vaihtelevat lasten oikeuksista yrittäjyyteen.

Pidä kiirettä, niin ehdit vielä antaa äänesi komission järjestämässä Eurooppa-päivän julistekilpailussa.

"I ♥ Europe" -teemalla järjestettyyn kisaan lähetettiin 1 700 juliste-ehdotusta kaikkialta EU:sta. Voittajajulisteen suunnittelijalle on luvassa 2 000 euron palkinto. Asiantuntijaraati on poiminut 10 finalistia, joiden joukosta yleisö valitsee voittajan äänestämällä suosikkiaan kilpailun verkkosivuilla.

Jos et ehtinyt osallistua tähän kisaan ja pidät tiimityöstä, ei hätää! Lasten oikeuksia koskevan YK:n yleissopimuksen English 20-vuotisjuhlan kunniaksi on meneillään julistekilpailu, jonka teemana on Piirrä minulle oikeus! Kilpailuun voivat osallistua lasten tai nuorten muodostamat ryhmät suunnittelemalla julisteen, jossa kuvataan jotakin yleissopimuksessa mainittua oikeutta. Voittajatyön suunnittelijat pääsevät palkintomatkalle Brysseliin.

Mitä euro merkitsee meille? -valokuvakilpailu on sekin suunnattu nuorten tiimeille. Tehtävänä on ottaa valokuva, joka esittää tiimin näkemyksen eurosta. Kuvaan on liitettävä lyhyt kirjallinen selostus kuvan ideasta.

Euroopan muotokuva English -videokilpailuun voivat osallistua audiovisuaalialan ammattilaiset ja harrastajat. Tehtävänä on tuottaa videolyhytfilmi, jossa tekijät esittelevät oman visionsa Euroopasta. Videossa tulee yhdistellä EU:n arkistomateriaalia ja uutta kuvamateriaalia. Tehtävä on vaativa, mutta myös pääpalkinto on huomattava: 10 000 euroa.

Business-henkisille videotaiteilijoille on jaossa Euroopan yrittäjyysvideopalkinto 2010. Käytä mielikuvitustasi ja kuvaa video, joka kertoo, mistä yrittäjyydessä on kysymys, ja kannustaa ihmisiä ryhtymään yrittäjiksi.

Päästä siis luovuutesi valloilleen ja osallistu. Onnea matkaan!

EU:n palkintoja ja kilpailuja

Valitse suurikontrastinen versio Aseta sivu normaalikokoiselle fontille Kasvata fontin kokoa 200 prosentilla Lähetä sivu Tulosta sivu

 

Löysitkö etsimäsi tiedon?

Kyllä En

Mitä tietoa etsit?

Kerro ehdotuksesi.

Hyödyllisiä linkkejä