Cale de navigare

Femeie analizând cu pixul în mână ofertele de locuri de muncă dintr-un ziar © UE

Înscrieţi-vă la târgul locurilor de muncă care va avea loc la Bruxelles, în ziua de 6 octombrie 2012. Discutaţi direct sau on-line cu angajatorii şi participaţi la seminarii şi ateliere pentru a afla cum puteţi lucra în alte ţări din UE.

Sute de târguri ale locurilor de muncă sunt organizate anual în diferite locaţii din Europa. Pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, indiferent de nivelul de studii şi de experienţa profesională, acestea reprezintă oportunitatea perfectă de a descoperi posturi vacante în alte ţări din Europa.

Ziua europeană a locurilor de muncă va avea loc la data de 6 octombrie, între orele 10.00 şi 17.00, la sediul principal al Comisiei Europene, clădirea Berlaymont.

Sunteţi în căutarea unui loc de muncă? Puteţi participa pe loc la interviuri cu angajatori din toată Europa sau puteţi obţine informaţii şi sugestii privind procesul de recrutare în alte ţări din UE. În plus, consilierii EURES (portalul european pentru ocuparea forţei de muncă) vă pot ajuta să triaţi ofertele.

Înscrierea

Participarea la Ziua locurilor de muncă este gratuită, indiferent dacă vă deplasaţi personal sau participaţi on-line. Nu trebuie decât să vă înscrieţi şi să vă încărcaţi CV-ul pe site-ul dedicat. Puteţi menţiona ce tip de locuri de muncă vă interesează, astfel încât angajatorii să vă consulte CV-ul înainte de eveniment. Dacă vă deplasaţi personal, aduceţi câteva exemplare ale CV-ului pentru a le prezenta angajatorilor.

Anul acesta, puteţi să discutaţi cu reprezentaţii a peste 60 de firme şi să consultaţi circa 2 000 de anunţuri de locuri de muncă.

Nu puteţi veni la Bruxelles? Nicio problemă, participaţi on-line! Luaţi legătura cu angajatorii şi consilierii EURES prin chat ori printr-o conexiune audio sau video. Aproape 70 de societăţi şi-au arătat disponibilitatea de a discuta cu persoane interesate din toată Europa.

De asemenea, puteţi urmări prezentări transmise în direct prin web-streaming şi puteţi adresa întrebări organizatorilor de interviuri.

Ediţia din acest an se concentrează asupra a trei sectoare pe care Comisia le-a identificat, în pachetul de recomandări publicat în aprilie 2012, ca fiind esenţiale pentru creşterea economică: economia ecologică, asistenţa medicală şi economia digitală.

Anul trecut, circa 10 000 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au participat la eveniment. Angajatorii au primit aproape 6 000 de CV-uri şi au invitat 700 de vizitatori să susţină un al doilea interviu.

Târguri organizate în alte ţări ale UE

Dacă doriţi să aflaţi ce târguri ale locurilor de muncă se organizează în regiunea dumneavoastră, urmăriţi calendarul evenimentelor EURES.

Detalii despre politica europeană în domeniul ocupării forţei de muncă

Contrast puternic Setează pagina la dimensiunea normală a literei Măreşte dimensiunea literei cu 200% Trimite pagina unui prieten Tipăreşte pagina

 

Aţi găsit informaţiile pe care le căutaţi?

Da Nu

Ce informaţii aţi căutat?

Sugestiile dumneavoastră:

Linkuri utile