Sti

Kvinde gennemgår jobannoncer i avisen © EU

Mød arbejdsgivere og undersøg mulighederne for at arbejde i andre EU-lande. Deltag i seminarer og workshops i Bruxelles den 6. oktober 2012. Registrer dig til at være med personligt eller på nettet.

Hundredvis af jobdage finder sted i hele Europa i årets løb. Det giver unge, der er gået ud af skolen, færdige kandidater og folk med erhvervserfaring lejlighed til at finde ud af, hvilke job der er at få i andre europæiske lande.

Det største arrangement er den europæiske jobdag i Bruxelles, lørdag den 6. oktober fra 10.00 til 17.00 i EU-Kommissionens hovedkvarter i Berlaymont-bygningen.

Jobsøgende får chancen for på stedet at få en jobsamtale med arbejdsgivere fra hele Europa. Du kan også få oplysninger og råd om, hvordan du skal lede efter og søge om job i andre EU-lande. Rådgivere fra jobportalen EURES står klar til at hjælpe dig med at søge på nettet.

Registrering til jobdagen

Det koster ikke noget at deltage i jobdagen – hvad enten du kommer selv eller er med på nettet. Du skal bare registrere dig online og uploade dit CV. Du kan også oplyse, hvilken type job du er interesseret i, så mulige arbejdsgivere kan se dit CV på forhånd. Kommer du selv, er det en god idé at tage flere eksemplarer af dit CV med, så du kan give dem til arbejdsgiverne på stedet.

Over 60 virksomheder kommer til Bruxelles for at tale med jobsøgende. De tilbyder omkring 2 000 job på dagen.

Hvis du ikke kan komme til Bruxelles, kan du registrere dig til at være med på nettet. På selve dagen kontakter du så arbejdsgiverne eller EURES' rådgivere direkte i en chat eller ved at bruge lyd- eller billedforbindelsen. Omkring 70 virksomheder har meldt sig for at komme i kontakt med jobsøgende fra hele Europa.

Du kan også se præsentationer direkte på nettet og stille spørgsmål til panelet.

Årets jobdag stiller skarpt på de vækstsektorer, som Kommissionen udpegede i april 2012 i sin pakke af henstillinger, nemlig den grønne økonomi, sundhedspleje og den digitale økonomi.

Sidste år kom der 10 000 jobsøgende til jobdagen i Bruxelles. Arbejdsgiverne indsamlede 6 000 CV'er og 700 besøgende blev indkaldt til endnu en samtale.

I hele EU

I årets løb kan du finde en jobdag i nærheden af, hvor du bor, i EURES' kalender.

Mere om EU's beskæftigelsespolitik

Vælg høj kontrast Normal skriftstørrelse Forstør skrift med 200 procent send til en ven udskriv siden

 

Fandt du det, du søgte?

Ja Nej

Hvad ledte du efter?

Har du forslag til forbedringer?

Nyttige links