Sti

Stabler af mønter

Gode skattesystemer giver mere økonomisk vækst og beskæftigelse – og holder os i arbejde.

Hvordan kan skattepolitikken bidrage til mere vækst og bedre konkurrenceevne i Europa – og en moderne, innovativ og bæredygtig europæisk velfærdsstat? Det er emnet for årets skatteforum i Bruxelles DeutschEnglishfrançais den 7.-8. april. Skatteforummet er en årlig konference om skattespørgsmål af generel og politisk interesse.

EU's skattepolitik DeutschEnglishfrançais skal nå vigtige mål som frie kapitalbevægelser, konkurrenceevne English, vækst og job DeutschEnglishfrançais og samtidig forhindre skadelig skattekonkurrence DeutschEnglishfrançais mellem EU-landene.

"Samarbejde mellem skattemyndighederne, koordinering af EU-landenes skatte- og afgiftspolitik og harmonisering af visse dele af skatte- og afgiftssystemerne, når det er påkrævet, kan forbedre virksomhedernes konkurrenceevne", forklarer EU's kommissær for told og skat DeutschEnglishfrançais, László Kovács.

Deltagerne vil høre om erfaringerne i de EU-lande, der har gennemført større skattereformer, og diskutere følgende spørgsmål:

  • Hvordan kan skattesystemerne bidrage til at øge væksten?
  • Hvordan kan de nuværende skattesystemer forbedres?
  • Hvordan kan den europæiske socialmodel gøres mere bæredygtig?
  • Hvad har brugen af faste skattesatser betydet?

Kommissionen er altid interesseret i nye idéer. De bedste forslag inden for sammenlignende, europæisk og/eller international skatteret belønnes med den europæiske pris for afhandlinger om skatteret DeutschEnglishfrançais.

Vælg høj kontrast Normal skriftstørrelse Forstør skrift med 200 procent send til en ven udskriv siden

 

Fandt du det, du søgte?

Ja Nej

Hvad ledte du efter?

Har du forslag til forbedringer?

Nyttige links