Διαδρομή πλοήγησης

Δημιουργήστε κι εσείς αφίσες και βίντεο! - 29/01/2010

Λογότυπος για τον διαγωνισμό αφίσας 2010 © EU

Διαγωνισμός έργων που προβάλλουν τα δικαιώματα των παιδιών, την επιχειρηματική πρωτοβουλία και την ΕΕ: έπαθλα και δημοσιότητα για τους νικητές

Πώς θα νοιώθατε αν βλέπατε το έργο σας να παρουσιάζεται σε όλη την Ευρώπη; Θα το μάθετε αν συμμετάσχετε στο διαγωνισμό της Επιτροπής για την αφίσα της Ημέρας της Ευρώπης και νικήσετε.

Με θέμα "I ♥ Europe" ("Αγαπώ την Ευρώπη"), 1700 υποψήφιοι από όλη την Ένωση κατέθεσαν τα έργα τους ελπίζοντας ότι θα κερδίσουν το πρώτο βραβείο ύψους 2.000 ευρώ αλλά και αρκετή φήμη. Μια κριτική επιτροπή έχει ήδη επιλέξει τα 10 επικρατέστερα έργα και τώρα ήλθε η στιγμή να διαλέξετε εσείς τον τελικό νικητή ψηφίζοντας ηλεκτρονικά.

Αν χάσατε τις προθεσμίες γι΄αυτόν τον διαγωνισμό ή προτιμάτε την ομαδική δουλειά, τότε ο διαγωνισμό με θέμα Draw me a right (Δείξε μου ένα δικαιώμα) σας περιμένει. Με τον διαγωνισμό αυτό εορτάζεται η 20ή επέτειος της σύμβασης των ΗΕ για τα δικαιώματα του παιδιού English , η οποία προασπίζει την ευημερία των παιδιών σε όλο τον κόσμο. Για να λάβετε μέρος, δημιουργήστε μια ομάδα με φίλους σας και σχεδιάστε μια αφίσα με θέμα ένα από τα δικαιώματα του παιδιού. Οι νικητές θα προσκληθούν στις Βρυξέλλες για να γνωρίσουν την πόλη και να παραστούν στην τελετή απονομής των βραβείων.

Το ευρώ: τι σημαίνει για σας; είναι ένα άλλο θέμα για το οποίο μπορείτε να δουλέψετε μαζί με φίλους. Πάρτε φωτογραφίες που εκφράζουν τι σημαίνει για σας το ευρώ και γράψτε και μια μικρή συνοδευτική λεζάντα.

Picturing Europe (Εικόνες από την Ευρώπη) English είναι ο διαγωνισμός που απευθύνεται σε καλλιτέχνες οπτικοακουστικών μέσων, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την πείρα τους. Χρησιμοποιήστε την ψηφιακή βιβλιοθήκη της Επιτροπής για να δημιουργήσετε ένα βιντεοκλίπ ελκυστικό για όλες τις ηλικίες και τις ομάδες πολιτών. Δύσκολο εγχείρημα, αλλά και το βραβείο ανάλογο της δυσκολίας: 10.000 ευρώ!

Τέλος, αν έχετε επιχειρηματικό μυαλό, λάβετε μέρος στον διαγωνισμό Βίντεο για την ευρωπαϊκή επιχειρηματικότητα. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να κανετε μια ταινία που θα κεντρίζει το ενδιαφέρον των νέων επίδοξων επιχειρηματιών.

Εξαντλήστε λοιπόν όλα τα αποθέματα δημιουργικότητας που διαθέτετε και, καλή τύχη!

Διαγωνισμοί ΕΕ και βραβεία

Επιλέξτε υψηλή αντίθεση Επιλέξτε κανονικό μέγεθος γραμματοσειράς Αυξήστε το μέγεθος κατά 200% Στείλτε σε ένα φίλο Εκτύπωση

 

Βρήκατε την πληροφορία που ζητούσατε;

Ναι Όχι

Ποια πληροφορία ζητούσατε;

Έχετε να προτείνετε κάτι;

Χρήσιμοι σύνδεσμοι