Sti

Uret tikker… - 24/11/2009

Logo: forskning og innovation, det europæiske år 2009  ©EC

Unge fra Europa og resten af verden udfordres i konkurrence om at finde kreative løsninger på hverdagsproblemer. EU vil have de unge til at tænke kreativt.

Bekæmpelse af klimaforandringer – mere social ansvarsbevidsthed i erhvervslivet – bæredygtig løsning på sult og fattigdom – hvilket problem der skulle løses, forblev en hemmelighed indtil starten på den europæiske lejr for innovation og kreativitet English .

Omkring 100 unge mellem 15 og 18 år deltog i den 24 timer lange konkurrence i Bruxelles. De fleste var fra EU, men nogle deltagere kom helt fra Israel, Rusland og Mali.

Lejren var organiseret af Junior Achievement – Young Enterprise Europe i samarbejde med Kommissionen. Som led i det europæiske år for kreativitet og innovation češtinaDeutschEnglishespañolfrançaisitalianopolskisvenska fik de unge lejlighed til at bruge deres forskellige baggrunde til at finde kreative løsninger på nogle af de langfristede udfordringer, vi står over for i dag.

De unge blev delt op i multinationale team, hvoraf seks gik videre til den to timer lange afsluttende runde i Kommissionens presserum den 25. november. Frivillige fra Kommissionen stod klar til at hjælpe og rådgive de unge.

Vinderteamet blev udvalgt af et panel af repræsentanter for multinationale selskaber og ledende medarbejdere i Kommissionen.

Tjek vinderne ud! češtinaDeutschEnglishespañolfrançaisitalianopolskisvenska

Vælg høj kontrast Normal skriftstørrelse Forstør skrift med 200 procent send til en ven udskriv siden

 

Fandt du det, du søgte?

Ja Nej

Hvad ledte du efter?

Har du forslag til forbedringer?

Nyttige links