Navigointipolku

Uusia mahdollisuuksia opiskelijavaihtoon - 16/02/2009

Entistä useampi eurooppalainen korkeakouluopiskelija voi saada stipendin ulkomailla opiskeluun laajennetussa Erasmus Mundus -ohjelmassa.

EU on hyväksynyt Erasmus Mundus English -ohjelman vuosien 2009-2013 talousarvion määräksi 950 miljoonaa euroa, neljä kertaa enemmän kuin edellisellä viisivuotiskaudella. Ohjelman tavoitteena on edistää opiskelijavaihtoa eurooppalaisten ja EU:n ulkopuolisten korkeakoulujen välillä.

Uusien määrärahojen ansiosta ohjelmaa voidaan laajentaa jatko-opintoihin, ja eurooppalaiset opiskelijat voivat saada entistä parempaa tukea ulkomailla opiskeluun. Erasmus Mundus -ohjelmasta annettiin sen ensimmäisellä ohjelmakaudella 2004–2008 tukea yli 6 000 opiskelijalle ja 1 000 opettajalle eri puolilta Eurooppaa opiskeluun tai opetus- tai tutkimustoimintaan jossakin muussa EU-maassa. Ohjelman tavoitteena on parantaa korkeakoulutuksen laatua Euroopassa ja edistää kulttuurien välistä yhteisymmärrystä.

Lisää Erasmus-ohjelmasta English

Opiskelemaan Eurooppaan Englishespañolfrançaisportuguês

Valitse suurikontrastinen versio Aseta sivu normaalikokoiselle fontille Kasvata fontin kokoa 200 prosentilla Lähetä sivu Tulosta sivu

 

Löysitkö etsimäsi tiedon?

Kyllä En

Mitä tietoa etsit?

Kerro ehdotuksesi.

Hyödyllisiä linkkejä