Διαδρομή πλοήγησης

Οι μικρές επιχειρήσεις στο προσκήνιο - 25/05/2010

37 χώρες διοργανώνουν εκδηλώσεις με θέμα τη στήριξη των μικρών επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών.

Όσοι Ευρωπαίοι ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση ή να επεκτείνουν αυτήν που ήδη έχουν, μπορούν να επισκεφθούν κάποια από τις εκατοντάδες εκδηλώσεις (εκθέσεις, συνέδρια και εργαστήρια) που διοργανώνονται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Η εβδομάδα αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια που καταβάλλει η ΕΕ για να γίνουν ευρύτερα γνωστές οι διάφορες μορφές στήριξης προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν "ανοικτές ημέρες" σε ορισμένες εταιρείες, οι οποίες δίνουν την ευκαιρία στους υποψήφιους επιχειρηματίες να πάρουν μια γεύση από τις δυσκολίες αλλά και την ικανοποίηση του να έχει κανείς τη δική του επιχείρηση.

Γύρω στο 99% όλων των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων είναι μικρές επιχειρήσεις με λιγότερους από 250 εργαζομένους. Οι επιχειρήσεις αυτές είναι οι μεγαλύτεροι εργοδότες και η κυριότερη πηγή νέων θέσεων απασχόλησης. Κρατούν λοιπόν το κλειδί για να επανέλθει η ευρωπαϊκή οικονομία σε τροχιά ισχυρής ανάπτυξης.

Ευρωπαϊκη Πύλη για τις Μικρές Επιχειρήσεις

Επιλέξτε υψηλή αντίθεση Επιλέξτε κανονικό μέγεθος γραμματοσειράς Αυξήστε το μέγεθος κατά 200% Στείλτε σε ένα φίλο Εκτύπωση

 

Βρήκατε την πληροφορία που ζητούσατε;

Ναι Όχι

Ποια πληροφορία ζητούσατε;

Έχετε να προτείνετε κάτι;

Χρήσιμοι σύνδεσμοι