Navigointipolku

Eurooppalaisia videoklippejä - 09/04/2010

Euroopan komissio haluaa videokilpailujen avulla edistää yrittäjyyttä EU:ssa ja palkita luovia ja omaperäisiä visioita eurooppalaisuudesta.

Eurooppalaista yrittäjyyttä edistävä videokilpailu järjestettiin tänä vuonna toista kertaa. Kilpailutöiden on oltava 1-2 minuuttia pitkiä ja käsiteltävä jotakin seuraavista aiheista: Yrittäjyys - erilainen elintapa, Yrittäjyys - haasteellista ja palkitsevaa tai Yrittäjyys - tie tulevaisuuteen. Kunkin sarjan kolme parasta videoklippiä palkitaan.

Palkintojen kokonaisbudjetti on yli 22 000 euroa, ja palkintojen saajat kutsutaan 25.5.2010 Brysselissä järjestettävään eurooppalaisen pk-yritysviikon avajaistilaisuuteen.

Videokilpailun tavoitteena on kannustaa eurooppalaisia harkitsemaan yrittäjyyttä uravaihtoehtona. Yrittäjät ovat EU:n kilpailukyvyn ja innovointitoiminnan selkäranka, mutta vain harvat uskaltautuvat yrittäjiksi.

Huhtikuun 14. päivänä julkistetaan myös Euroopan muotokuva -videokilpailun voittaja. Tässä kilpailussa osallistujien on määrä esitellä omaperäinen ja myönteinen visio Euroopasta. Lähestymistapa voi olla taiteellinen, dokumentaarinen, humoristinen tai fiktiivinen. Enintään kolmeminuuttisissa videoklipeissä on yhdisteltävä audiovisuaalista arkistomateriaalia ja tekijän itsensä tuottamaa sisältöä niin, että lopputulos kiinnostaa laajaa yleisöä. Voittajalle on luvassa 10 000 euron palkinto.

Näiden videokilpailujen tarkoitus on tehdä EU:ta ja sen toimintaa tutuiksi suurelle yleisölle. EU:n julkaisemiin videoihin voi tutusta YouTubessa olevalla EUTube-kanavalla.

Eurooppalainen yrittäjyys -videokilpailu 2010

Euroopan muotokuva -videokilpailu English

EUTube - uutisia ja videoklippejä EU:n toiminnasta DeutschEnglishfrançais

Valitse suurikontrastinen versio Aseta sivu normaalikokoiselle fontille Kasvata fontin kokoa 200 prosentilla Lähetä sivu Tulosta sivu

 

Löysitkö etsimäsi tiedon?

Kyllä En

Mitä tietoa etsit?

Kerro ehdotuksesi.

Hyödyllisiä linkkejä