Kruimelpad

Navigatie

Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

25/09/2014

In Nederland is er, net als in de andere 27 EU-landen, een Vertegenwoordiging van de Europese Commissie. Deze is onderdeel van de Commissie en vertegenwoordigt haar belangen in Nederland. De Vertegenwoordiging geeft burgers, journalisten en bedrijven informatie over het beleid van de Europese Unie. Lees verder

 
Het film museum Eye in Amsterdam

Europees geld in Nederland

25/09/2014

Ben je benieuwd naar wat er met Europees geld gebeurt bij jou in de buurt? Of heb je een idee voor een project en wil je meer weten over Europese fondsen? Surf dan naar: www.europaomdehoek.nl.

Je kunt dan in één oogopslag zien welke projecten er in Nederland worden medegefinancierd met Europees geld uit de diverse fondsen.

 
 

Nieuws

Driejarig programma ESM-stabiliteitssteun voor Griekenland ondertekend

20/08/2015

De Europese Commissie heeft woensdagavond laat het Memorandum van Overeenstemming (MvO) met Griekenland ondertekend over een nieuw programma voor stabiliteitssteun.

 

Europees Investeringsplan EFSI klaar voor start in de herfst

23/07/2015

De Europese Commissie heeft vandaag de laatste bouwstenen goedgekeurd om ervoor te zorgen dat het Europees Investeringsfonds EFSI van start kan gaan in het begin van de herfst 2015. Het fonds moet investeren in de echte economie weer een boost geven.

 
 

Meer nieuws

Evenementen

Europees Filmfestival van 17/09-20/09 2015 door heel Nederland

Europees Filmfestival van 17/09-20/09 2015 door heel Nederland

Ben je een filmliefhebber? Dan kun je jouw hart ophalen tijdens het Europees Filmfestival 2015 van 17 september t/m 20 september in diverse Nederlandse steden.

Internal, events_show_on_hp

 
 

Meer evenementen

Video's

Meer videos

Extra tools

  • Printbare versie
  • Tekst kleiner
  • Tekst groter

Blijf in contact

Help ons verbeteren

Ja Nee