Kruimelpad

Navigatie

Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

25/09/2014

In Nederland is er, net als in de andere 27 EU-landen, een Vertegenwoordiging van de Europese Commissie. Deze is onderdeel van de Commissie en vertegenwoordigt haar belangen in Nederland. De Vertegenwoordiging geeft burgers, journalisten en bedrijven informatie over het beleid van de Europese Unie. Lees verder

 
Het film museum Eye in Amsterdam

Europees geld in Nederland

25/09/2014

Ben je benieuwd naar wat er met Europees geld gebeurt bij jou in de buurt? Of heb je een idee voor een project en wil je meer weten over Europese fondsen? Surf dan naar: www.europaomdehoek.nl.

Je kunt dan in één oogopslag zien welke projecten er in Nederland worden medegefinancierd met Europees geld uit de diverse fondsen.

 
 

Nieuws

Europeanen hebben nog altijd zwemwater van hoge kwaliteit

Europeanen hebben nog altijd zwemwater van hoge kwaliteit

21/05/2015

De kwaliteit van zwemwater in Europa is doorgaans zeer goed. In 2014 voldeed 95% van de gecontroleerde zwemlocaties in de EU aan de minimumnormen voor waterkwaliteit. Dat blijkt uit een onderzoek van het Europees Milieuagentschap (EMA) en de Europese Commissie.

 
Filmfestival in Cannes met 25 films die EU-financiering hebben gekregen

Filmfestival in Cannes met 25 films die EU-financiering hebben gekregen

19/05/2015

Tijdens het 68ste internationale filmfestival in Cannes staan er 25 films in de kijker, die EU-financiering hebben gekregen. Dit is een record voor films die EU-steun krijgen van het programma Creative Europe/MEDIA.

 
 

Meer nieuws

Evenementen

Conferenties met als thema's internationaal recht

De Alliance Française de La Haye organiseert dit jaar een serie conferenties met als thema het internationaal recht. Experts, Franse juristen of Franssprekenden die werken bij de tribunalen of internationale organisaties in Den Haag, zullen worden uitgenodigd om een actueel onderwerp aan te snijden en te discussiëren met het publiek. De laatste in de reeks is op:


- Vrijdag 29 mei om 17u30 : De verdediging van verdachten voor internationale strafhoven.

External

 
 

Meer evenementen

Video's

Meer videos

Extra tools

  • Printbare versie
  • Tekst kleiner
  • Tekst groter

Blijf in contact

Help ons verbeteren

Ja Nee