Kruimelpad

Navigatie

Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

25/10/2013

In Nederland is er, net als in de andere 27 EU-landen, een Vertegenwoordiging van de Europese Commissie. Deze is onderdeel van de Commissie en vertegenwoordigt haar belangen in Nederland. De Vertegenwoordiging geeft burgers, journalisten en bedrijven informatie over het beleid van de Europese Unie. Lees verder

 
Het film museum Eye in Amsterdam

Europees geld in Nederland

15/11/2013

Ben je benieuwd naar wat er met Europees geld gebeurt bij jou in de buurt? Of heb je een idee voor een project en wil je meer weten over Europese fondsen? Surf dan naar: www.europaomdehoek.nl.

Je kunt dan in één oogopslag zien welke projecten er in Nederland worden medegefinancierd met Europees geld uit de diverse fondsen.

 
 

Nieuws

Foto:supermarktkar

EU: bescherm kleine voedselproducenten tegen levensmiddelengiganten

De EU roept op om kleine voedselproducerende bedrijven te beschermen tegen oneerlijke handelspraktijken van sommige grote bedrijven en supermarkten.

 

Jouw rechten op reis

Voor menigeen is de vakantie al begonnen of komt ze er weldra aan. Heb je plannen om naar het buitenland te gaan? Dan komen deze zomertips misschien goed van pas. Je hebt meer rechten dan je denkt!

 
 

Meer nieuws

Evenementen

Foto: film maken

Europees Film Festival van 18-21 sept. in heel Nederland

In samenwerking met de diverse Europese culturele instituten organiseren het Europees Parlement Informatiebureau en de Europese Commissie Vertegenwoordiging van 18-21 september een Europees Film Festival.

Internal

 
 

Meer evenementen

Video's

Meer videos

Extra tools

  • Printbare versie
  • Tekst kleiner
  • Tekst groter

Blijf in contact

Help ons verbeteren

Ja Nee