Kruimelpad

Navigatie

Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

25/09/2014

In Nederland is er, net als in de andere 27 EU-landen, een Vertegenwoordiging van de Europese Commissie. Deze is onderdeel van de Commissie en vertegenwoordigt haar belangen in Nederland. De Vertegenwoordiging geeft burgers, journalisten en bedrijven informatie over het beleid van de Europese Unie. Lees verder

 
Het film museum Eye in Amsterdam

Europees geld in Nederland

25/09/2014

Ben je benieuwd naar wat er met Europees geld gebeurt bij jou in de buurt? Of heb je een idee voor een project en wil je meer weten over Europese fondsen? Surf dan naar: www.europaomdehoek.nl.

Je kunt dan in één oogopslag zien welke projecten er in Nederland worden medegefinancierd met Europees geld uit de diverse fondsen.

 
 

Nieuws

Meld jouw project aan voor de Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering (EEPA) 2015

27/04/2015

Ben je een nationale, regionale of lokale publieke instantie of een publiek-privaat partnerschap? En heb je de afgelopen 2 jaar iets gedaan om ondernemen te stimuleren? Of ben je een mkb-ondernemer en ken je een dergelijk initiatief? Aarzel dan niet en meld jouw project aan voor de Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering (EEPA) 2015!

 

Lidstaten betalen minder voor de EU-begroting 2015

16/04/2015

EU-landen betalen minder voor de EU-begroting 2015 dankzij extra inkomsten op de valreep van 2014. De bijdragen worden met 1,4 miljard euro verlaagd. Tegelijkertijd moeten Bulgarije, Italië en Roemenië vanwege de overstromingen van vorig jaar met EU-steun worden geholpen.

 
 

Meer nieuws

Evenementen

Conferenties met als thema's internationaal recht

De Alliance Française de La Haye organiseert dit jaar een serie conferenties met als thema het internationaal recht. Experts, Franse juristen of Franssprekenden die werken bij de tribunalen of internationale organisaties in Den Haag, zullen worden uitgenodigd om een actueel onderwerp aan te snijden en te discussiëren met het publiek. De laatste in de reeks is op:


- Vrijdag 29 mei om 17u30 : De verdediging van verdachten voor internationale strafhoven.

External

 
 

Meer evenementen

Video's

Meer videos

Extra tools

  • Printbare versie
  • Tekst kleiner
  • Tekst groter

Blijf in contact

Help ons verbeteren

Ja Nee