Kruimelpad

Navigatie

Brexit: veelgestelde vragen

Brexit: veelgestelde vragen

27/06/2016

Wat gaat er gebeuren, nu het Verenigd Koninkrijk heeft gestemd om uit de EU te stappen?  Lees er meer over bij de Veelgestelde vragen.

 
Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

25/09/2014

In Nederland is er, net als in de andere 27 EU-landen, een Vertegenwoordiging van de Europese Commissie. Deze is onderdeel van de Commissie en vertegenwoordigt haar belangen in Nederland. De Vertegenwoordiging geeft burgers, journalisten en bedrijven informatie over het beleid van de Europese Unie. Lees verder

 
Banen, groei en investeringen

Banen, groei en investeringen

04/11/2015

Meer banen, groei en investeringen stimuleren is een van de tien prioriteiten, waar de Europese Commissie aan werkt.

"Ik zal de hoogste prioriteit geven aan het versterken van het concurrentievermogen van Europa en het stimuleren van de investeringen die banen creëren," aldus Commissievoorzitter Juncker, politieke beleidslijnen.

Meer over de tien prioriteiten.

 
 

Nieuws

Nederland is innovatieleider geworden volgens Europese ranking

14/07/2016

Nederland is in 2016 voor het eerst innovatieleider in de EU. Vorig jaar was het nog een innovatievolger. Dit blijkt uit de jaarlijks gepubliceerde Europese innovatiescorebord 2016 van de Commissie.

 

Hervorming van het gemeenschappelijk Europees asielstelsel bijna klaar: naar een efficiënt, eerlijk en humaan asielbeleid

14/07/2016

De Europese Commissie is met voorstellen gekomen om de hervorming van het gemeenschappelijk Europees asielstelsel af te ronden. Het doel is een efficiënt, eerlijk en humaan asielbeleid dat zowel in normale als drukke migratieperioden optimaal functioneert.

 
 

Meer nieuws

Evenementen

29 september: solliciteren over de grens

29 september: solliciteren over de grens

Ben je op zoek naar werk in het buitenland? Wil je weten hoe je een sollicitatiebrief moet schrijven? Kom dan naar de workshop ‘Solliciteren over de grens’ op 29 september 2016 in de Centrale Bibliotheek Amsterdam.

Internal

 
 

Meer evenementen

Video's

Meer videos

Extra tools

  • Printbare versie
  • Tekst kleiner
  • Tekst groter

Blijf in contact

Help ons verbeteren

Ja Nee