Kruimelpad

Navigatie

Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

25/09/2014

In Nederland is er, net als in de andere 27 EU-landen, een Vertegenwoordiging van de Europese Commissie. Deze is onderdeel van de Commissie en vertegenwoordigt haar belangen in Nederland. De Vertegenwoordiging geeft burgers, journalisten en bedrijven informatie over het beleid van de Europese Unie. Lees verder

 
Het film museum Eye in Amsterdam

Europees geld in Nederland

25/09/2014

Ben je benieuwd naar wat er met Europees geld gebeurt bij jou in de buurt? Of heb je een idee voor een project en wil je meer weten over Europese fondsen? Surf dan naar: www.europaomdehoek.nl.

Je kunt dan in één oogopslag zien welke projecten er in Nederland worden medegefinancierd met Europees geld uit de diverse fondsen.

 
 

Nieuws

1,7 miljard euro voor de aanpak van de vluchtelingencrisis

30/09/2015

Vandaag is Commissie met de eerste concrete voorstellen gekomen voor de besteding van 1,7 miljard euro aan EU-middelen in 2015 en 2016 voor de aanpak van de vluchtelingencrisis.

 
Zes mensen die van boven kijken

Denk even mee: Europese online raadpleging over leven als EU-burger

17/09/2015

Ervaar je in het dagelijks leven als EU-burger dat je wordt belemmerd om te wonen, te studeren, te werken, te winkelen of eenvoudigweg te reizen in de EU? Laat het ons weten en doe mee met de Europese online raadpleging.

 
 

Meer nieuws

Evenementen

Café Europa!  6-delige serie VPRO op radio 1

Café Europa! 6-delige serie VPRO op radio 1

Hoe vitaal is Europa in tijden van crisis? De volgende live uitzendingen zijn op 8 oktober (Nieuwspoort) en 15 oktober (Huis van Europa op Radio 1, 21.00-22.00. Erbij zijn? Aanmelding is verplicht. 

External, events_show_on_hp

 
 

Meer evenementen

Video's

Meer videos

Extra tools

  • Printbare versie
  • Tekst kleiner
  • Tekst groter

Blijf in contact

Help ons verbeteren

Ja Nee