Kruimelpad

Navigatie

Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

25/09/2014

In Nederland is er, net als in de andere 27 EU-landen, een Vertegenwoordiging van de Europese Commissie. Deze is onderdeel van de Commissie en vertegenwoordigt haar belangen in Nederland. De Vertegenwoordiging geeft burgers, journalisten en bedrijven informatie over het beleid van de Europese Unie. Lees verder

 
Het film museum Eye in Amsterdam

Europees geld in Nederland

25/09/2014

Ben je benieuwd naar wat er met Europees geld gebeurt bij jou in de buurt? Of heb je een idee voor een project en wil je meer weten over Europese fondsen? Surf dan naar: www.europaomdehoek.nl.

Je kunt dan in één oogopslag zien welke projecten er in Nederland worden medegefinancierd met Europees geld uit de diverse fondsen.

 
 

Nieuws

Denk even mee bij een online raadpleging

23/01/2015

Je hebt meer inspraak over Europa dan je denkt. Wist je dat je het Europees beleid kunt beïnvloeden door mee te denken over diverse thema's via een online raadpleging?

 

Common Linnets winnen Publieksprijs European Border Breakers op Eurosonic Noorderslag Festival

12/01/2015

The Common Linnets hebben de Publieksprijs European Border Breakers Award gewonnen. Deze Europese muziekprijs is uitgereikt tijdens het Eurosonic Noorderslag Festival.

 
 

Meer nieuws

Evenementen

Conferenties met als thema's internationaal recht

De Alliance Française de La Haye organiseert dit jaar een serie conferenties met als thema het internationaal recht. Experts, Franse juristen of Franssprekenden die werken bij de tribunalen of internationale organisaties in Den Haag, zullen worden uitgenodigd om een actueel onderwerp aan te snijden en te discussiëren met het publiek.

- Vrijdag 20 februari om 17u30 : De strijd tegen de georganiseerde criminaliteit en het terrorisme in Europa. De rol van Europol.
- Vrijdag 29 mei om 17u30 : De verdediging van verdachten voor internationale strafhoven.

External

 
 

Meer evenementen

Video's

Meer videos

Extra tools

  • Printbare versie
  • Tekst kleiner
  • Tekst groter

Blijf in contact

Help ons verbeteren

Ja Nee