Kruimelpad

Navigatie

Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland

25/09/2014

In Nederland is er, net als in de andere 27 EU-landen, een Vertegenwoordiging van de Europese Commissie. Deze is onderdeel van de Commissie en vertegenwoordigt haar belangen in Nederland. De Vertegenwoordiging geeft burgers, journalisten en bedrijven informatie over het beleid van de Europese Unie. Lees verder

 
Het film museum Eye in Amsterdam

Europees geld in Nederland

25/09/2014

Ben je benieuwd naar wat er met Europees geld gebeurt bij jou in de buurt? Of heb je een idee voor een project en wil je meer weten over Europese fondsen? Surf dan naar: www.europaomdehoek.nl.

Je kunt dan in één oogopslag zien welke projecten er in Nederland worden medegefinancierd met Europees geld uit de diverse fondsen.

 
 

Nieuws

Luxemburg heeft stokje overgenomen van EU-voorzitter Letland

Luxemburg heeft stokje overgenomen van EU-voorzitter Letland

30/06/2015

Sinds 1 juli is Luxemburg voor 6 maanden voorzitter van de Raad van Ministers van de Europese Unie (EU). Het land heeft dan een half jaar lang de regie over de vergaderingen van de 28 EU-landen.

 

Over Griekse onderhandelingen:"Er is in het pakket geen salarisverlaging of pensioen snoeien voorgesteld"

29/06/2015

"We zijn heel ver gegaan om sociaal rechtvaardige maatregelen te ontwerpen die zowel de groei als de nodige begrotingsconsolidatie kunnen ondersteunen, en die met de verlangens van de Griekse regering rekening houden." Dit zei Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie vandaag tijdens een persconferentie over Griekenland.

 
 

Meer nieuws

Evenementen

DÉ pubquiz over de Europese Unie

DÉ pubquiz over de Europese Unie

Hoeveel weet jij eigenlijk van Europa? Zou jij jouw kennis met een groep vrienden willen uittesten in een avondvullende quiz?

Internal

 
 

Meer evenementen

Video's

Meer videos

Extra tools

  • Printbare versie
  • Tekst kleiner
  • Tekst groter

Blijf in contact

Help ons verbeteren

Ja Nee