Kruimelpad

Navigatie

Agenda van evenementen

Deze pagina biedt u een overzicht van de komende evenementen die georganiseerd zijn door de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie of door derden.

 

Conferenties met als thema's internationaal recht

De Alliance Française de La Haye organiseert dit jaar een serie conferenties met als thema het internationaal recht. Experts, Franse juristen of Franssprekenden die werken bij de tribunalen of internationale organisaties in Den Haag, zullen worden uitgenodigd om een actueel onderwerp aan te snijden en te discussiëren met het publiek.

- Vrijdag 20 februari om 17u30 : De strijd tegen de georganiseerde criminaliteit en het terrorisme in Europa. De rol van Europol.
- Vrijdag 29 mei om 17u30 : De verdediging van verdachten voor internationale strafhoven.

External

 
Jeroen Dijsselbloem ©PVDA

29 januari Dijsselboem over Economische Coördinatie in de EU!

Op 29 januari organiseert de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland de expertbijeenkomst 'Economische coördinatie in de Europese Unie'.

Internal

 
Kom bij ons langs op de Nationale Onderwijs Tentoonst.

Kom bij ons langs op de Nationale Onderwijs Tentoonst.

Van 27 t/m 31 januari is de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) in Utrecht. Ben je een leerkracht en ben je op zoek naar inspirerend lesmateriaal om jouw leerlingen kennis te laten maken met Europa? Kom dan langs bij onze stand tijdens de NOT.

Internal

 
 

Extra tools

  • Printbare versie
  • Tekst kleiner
  • Tekst groter
Huis van Europa

Huis van Europa

Bezoek de evenementen in het Huis van Europa

 
 

Help ons verbeteren

Ja Nee