O spletišču

Upravnik spletišča o pomorskih zadevah in ribištvu je Generalni direktorat za pomorske zadeve in ribištvo Evropske komisije.

Namen

Spletišče zagotavlja širši javnosti, deležnikom in novinarjem ustrezne, jasne in najnovejše informacije o pomorskih zadevah in ribiški politiki EU.

Možnosti

Iskanje: V desnem zgornjem kotu je na voljo možnost iskanja po spletišču. Iskalnik v orodni vrstici omogoča iskanje po portalu Europa.

Novice

Na strani o novicah in dogodkih so informacije o ribiški in celostni pomorski politiki EU. Novice so tudi na naši domači strani. Novosti o drugih področjih politike boste našli na domači strani Komisije ali v tiskovnem središču EU.

Jezikovna politika

Spletišče upošteva splošne smernice glede jezikov, ki se uporabljajo na portalu EUROPA.

Uporabniku naj bodo informacije dostopne v njegovem maternem jeziku. Vedno vseh informacij ne moremo zagotoviti v vseh jezikih, nekatere so zato na voljo samo v angleščini, zlasti novice, ki so prehodnega značaja.

Jezik lahko izberete s klikom oznake jezika oznaka jezika.

Zakonodaja in drugi uradni dokumenti so na voljo v vseh jezikih EU v podatkovni zbirki EUR-Lex.

Po možnosti so povezani dokumenti objavljeni v čim več jezikovnih različicah. Uradni dokumenti so na voljo v vseh jezikih, ki so bili uradni jeziki na dan njihove objave. Pri drugih povezanih dokumentih, ki niso pravno zavezujoči in imajo bolj specializirano vsebino, je število jezikovnih različic lahko manjše.

Avtorske pravice

Informacije na tem spletišču se lahko reproducirajo z navedbo vira.

Obvestilo o avtorskih pravicah

Iskanje

Naročite se na naš e-bilten

Novice

  • 14/08/2014 - Call for tenders MARE/2014/23

    Assistance mechanism for the implementation of maritime spatial planning

  • 12/08/2014 - Call for tenders MARE/2014/12

    Supporting Services to Ocean Energy Forum

  • 12/08/2014 - Call for tenders MARE/2014/10

    Coastal Mapping - Whilst considerable progress has been made in mapping the topography of Europe's offshore waters and making the data available through digital terrain models, it is intrinsically more expensive to measure the depth of water in shallow coastal waters because of instrument characteristics and because there is a need to join up with land surveys.