Bővebben erről az oldalról

A tengerügyekről és a halászatról szóló weboldalt az Európai Bizottság (a Tengerügyi és Halászati Főigazgatóság) kezeli.

Célkitűzések

Lehetővé tenni a nyilvánosság, az érdekelt felek és az újságírók számára, hogy tartalmas, világos és naprakész tájékoztatást kapjanak a tengerügyekről és az uniós halászati politikáról.

Keresési funkció

Keresés: A tengerügyi és halászati oldalakon a jobb felső sarokban található mező segítségével lehet keresni. Az Europa portál eszköztárában található Keresés funkcióval a teljes Europa webhelyen végezhet keresést a felhasználó.

Sajtóhírek

A Hírek és események oldal és a kezdőlapunkon szereplő hírek az uniós halászati politikával és az integrált tengerpolitikával kapcsolatosak. Ha Ön más szakpolitikai területeken is naprakész információkhoz kíván jutni, látogasson el a Bizottság honlapjára vagy az Európai Unió sajtószobájába.

Nyelvpolitika

Honlapunk az EUROPA portálra vonatkozó általános nyelvi iránymutatásokat követi.

Arra törekszünk, hogy a látogatók saját nyelvükön férjenek hozzá az általuk keresett információkhoz. A korlátozott fordítási kapacitások miatt azonban egyes információk – elsősorban azok, amelyek gyorsan aktualitásukat veszítik, például a hírek – csak angolul érhetők el.

Ha Ön kíváncsi rá, milyen nyelven érhetők el az egyes dokumentumok, kattintson a nyelvi ikonranyelvválasztó mezőés válasszon nyelvet.

A jogszabályok és a hivatalos okmányok az Unió összes hivatalos nyelvén az EUR-Lex jogtárban olvashatók.

A hivatkozott dokumentumokat a lehető legtöbb nyelven hozzáférhetővé tesszük. A hivatalos dokumentumok elérhetők minden olyan nyelven, amelyek megjelenésük időpontjában az Európai Unió hivatalos nyelvei voltak. Előfordulhat ugyanakkor, hogy a jogilag nem kötelező erejű és szűkebb közönségnek szánt egyéb dokumentumoknak kevesebb nyelvi verziója található meg a honlapon.

Szerzői jog

A honlapon található információk a forrás megnevezésével sokszorosíthatók.

Lásd a szerzői jogvédelmi nyilatkozatot

Keresés

Iratkozzon fel elektronikus hírlevelünkre!

Hírek

  • 14/08/2014 - Call for tenders MARE/2014/23

    Assistance mechanism for the implementation of maritime spatial planning

  • 12/08/2014 - Call for tenders MARE/2014/12

    Supporting Services to Ocean Energy Forum

  • 12/08/2014 - Call for tenders MARE/2014/10

    Coastal Mapping - Whilst considerable progress has been made in mapping the topography of Europe's offshore waters and making the data available through digital terrain models, it is intrinsically more expensive to measure the depth of water in shallow coastal waters because of instrument characteristics and because there is a need to join up with land surveys.