Tietoa sivustosta

Tätä meri- ja kalastusasioita käsittelevää verkkosivustoa ylläpitää Euroopan komissio (meri- ja kalastusasioiden pääosasto).

Tavoite

Sivuston tavoitteena on tarjota yleisölle, sidosryhmille ja medialle asiallista, selkeää ja ajantasaista tietoa meriasioista ja EU:n kalastuspolitiikasta.

Palvelut

Haku: Voit hakea sivustolta tietoa oikeassa yläkulmassa sijaitsevan hakukentän avulla. Näytön yläosassa sijaitsevan palvelutyökalurivin Haku-toiminnolla tehty haku kohdistuu EUROPA-sivuston kaikkiin sivuihin.

Uutistarjonta

EU:n kalastuspolitiikkaa ja yhdennettyä meripolitiikkaa koskevia uutisia löytyy sivuston etusivulta ja uutis- ja tapahtumasivulta . Muuta ajankohtaista EU-tietoa löytyy komission etusivulta ja EU:n lehdistöhuoneesta.

Kielipolitiikka

Tällä sivustolla noudatetaan EUROPA-sivuston yleisiä kielten käyttöön liittyviä periaatteita.

Pyrimme tarjoamaan lukijoille heidän etsimänsä tiedot heidän omalla kielellään. Käännöskapasiteetin rajallisuuden ja esimerkiksi uutisten ajankohtaisuusvaatimuksen vuoksi jotkut tiedot ovat kuitenkin saatavilla ainoastaan englannin kielellä.

Asiakirjojen saatavuus eri kielillä selviää napsauttamalla kielikuvakettakielikuvake.

Lainsäädäntö ja muut viralliset asiakirjat ovat saatavilla kaikilla EU-kielillä EUR-Lex-sivustolta.

Linkitetyistä asiakirjoista pyritään tarjoamaan mahdollisimman monta eri kieliversiota. Viralliset asiakirjat ovat saatavilla kaikilla kielillä, jotka olivat julkaisupäivänä EU:n virallisia kieliä. Muut linkitetyt asiakirjat, jotka eivät ole oikeudellisesti sitovia tai joilla on vähemmän yleistä merkitystä, eivät välttämättä ole saatavilla kaikilla kielillä.

Tekijänoikeudet

Tällä sivustolla julkaistua tietoa voidaan jäljentää, mikäli lähde ilmoitetaan.

Katso tekijänoikeusilmoitus

Haku

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Uutiset

  • 22/08/2014 - 14 down, 14 to go: Progress continues on Partnership Agreements

    The European Commission has reached the halfway mark in its adoption of each Member State's "Partnership Agreement". Partnership agreements between the European Commission and individual EU countries set out the national authorities' plans on how to use funding from the European Structural and Investment Funds (ESIF) between 2014 and 2020. They outline each country's strategic goals and investment priorities, linking them to the overall aims of the Europe 2020 strategy for smart, sustainable and inclusive growth.

  • 14/08/2014 - Call for tenders MARE/2014/23

    Assistance mechanism for the implementation of maritime spatial planning

  • 12/08/2014 - Call for tenders MARE/2014/12

    Supporting Services to Ocean Energy Forum