Navigációs útvonal


RÓLUNK
Fotó: Horváth Dániel

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete


A Bizottság tagjainak magyarországi látogatásai (május 25-31.)
Az oldal elküldése e-mailbenAz oldal elküldése e-mailbenNyomtatható változatNyomtatható változat
2011/05/25

A Bizottság tagjainak magyarországi látogatásai (május 25-31.)

Május 25.
Antonio Tajani (ipar- és vállalkozáspolitika) a „Mozgósítsuk a KKV-kat a jövő Európájáért” Elnökségi Konferenciára érkezik Gödöllőre.
További információ:
http://www.eu2011.hu/hu/esemeny/%E2%80%9Emozgositsuk-kkv-ak-jovo-europajaert%E2%80%9D-elnoksegi-konferencia-kkvk-rol-az-europai-vallalkozasi


Andor László (foglalkoztatás, szociális ügyek és társadalmi összetartozás) több programon is részt vesz magyarországi tartózkodása alatt.
Május 26-án a Stefánia Palotában képviseli a Bizottságot azon a konferencián, amely az ESZA jövőbeli szerepének megerősítésére fókuszál. A konferencia címe: „Az Európai Szociális Alap hatékonyabb összehangolása az Európa 2020 Stratégiával, különös tekintettel az ’Új készségek és munkahelyek’ kezdeményezésre”.
További információ:
http://www.eu2011.hu/hu/esemeny/konferencia-az-europai-szocialis-alap-jovojerol

Május 27-én a biztos ellátogat Zalaegerszegre, hogy a "Vissza az iskolába" program keretében a Zrínyi Miklós Gimnázium diákjaival beszélgessen bizottsági munkájáról.
15 órától előadást tart "Szociálpolitika a válság utáni Európában" címmel a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Kar Zalaegerszegi Intézetében. Az esemény sajtónyilvános.

Május 30.
Joaquin Almunia (versenypolitika) az Európai Versenynap alkalmából érkezik Budapestre. Az Európai Versenynap – egy félévente megrendezett nagyszabású nemzetközi versenyjogi konferencia – immár egy évtizedre visszatekintő hagyományának megfelelően a szervezést az EU elnökséget adó ország versenyhatósága látja el. A rendezvény témája ezúttal az Európai Versenyhálózaton (ECN) belüli konvergencia. Az esemény helyszíne a Magyar Tudományos Akadémia. További információ:
http://www.eu2011.hu/hu/esemeny/europai-versenynap

Május 30-31.
Maros Sefcovic (intézményközi kapcsolatok és igazgatás) a COSAC soron következő ülésén vesz részt a Parlamentben, ahol a nemzeti parlamentek európai ügyi bizottságainak képviselői találkoznak.
További részletek:
http://www.cosac.eu/en/meetings/Budapest/ordinary/

Május 30-án 16 órától interjúk készítésére lesz lehetőség a biztossal a Képviseleten. Egyeztetni Geges Adrienn sajtófőnökkel a szokásos elérhetőségeken lehet.

Május 29-31.
Dacian Ciolos (mezőgazdaság és vidékfejlesztés) a Mezőgazdasági és Halászati Tanács informális ülésén vesz részt a Kölcsey Központban, Debrecenben. Sajtótájékoztatót május 31-én 12.30-tól tartanak a Hotel Divinusban.
További részletek:
http://www.eu2011.hu/hu/esemeny/informalis-mezogazdasagi-es-halaszati-tanacs

    HÍREK
    HÍREK

     


    ISMERI MÁR?

    Utolsó frissítés: 2011/05/27  |Az oldal tetejére