Navigációs útvonal


RÓLUNK
Fotó: Horváth Dániel

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete


eTwinning Hét - hétfőig lehet jelentkezni
Az oldal elküldése e-mailbenAz oldal elküldése e-mailbenNyomtatható változatNyomtatható változat
A publikálás dátuma: 2009/10/01

Az "eTwinning" program partneriskolák internetes együttműködését segíti elő Európa 32 országában. Az új tanév alkalmából az eTwinning csapata idén is megrendezi az éves „eTwinning Hetek” kampányt. A magyarországi rendezvény időpontja: 2009. október 7-9.

  eTwinning Hét - hétfőig lehet jelentkezni

  Az eTwinning az Európai Bizottság Egész életen át tartó tanulás programjának egyik fontos része, 2007-2013 között a Comenius egyik alprogramja. Olyan keretrendszert jelent, amely Európa 32 országában található partneriskoláknak az Interneten keresztül történő együttműködését segíti elő IKT eszközökkel; ezzel könnyítve meg számukra, hogy rövid vagy hosszú távú partnerségeket alakítsanak ki és működtessenek bármilyen tantárgyi területen. A programban 3-19 éves diákok és a koordinálásukért felelős pedagógusok vesznek részt.

  Mostani rendezvényünkön szeretnénk közelebbről is megismertetni ezt a sikeres programot az érdeklődőkkel, pedagógusokkal és az európai ügyekért felelős szervezetekkel.

  A rendezvény időpontja, helyszíne: 2009. október 7-9. – Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ (1087 Budapest, VIII. Reviczky u. 6.) A részvétel ingyenes.

  Regisztrációs határidő: október 5.

  Bővebb információ:

  eTwinning Hetek Európa-szerte

  eTwinning Hét Magyarországon

  HÍREK
  HÍREK

   


  ISMERI MÁR?

  Utolsó frissítés: 2010/10/30  |Az oldal tetejére