Navigációs útvonal


RÓLUNK
Fotó: Horváth Dániel

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete


Tárgyalásos közbeszerzési eljárás "Csobbanj EUrópával!" strandrendezvényekre
Az oldal elküldése e-mailbenAz oldal elküldése e-mailbenNyomtatható változatNyomtatható változat
2013/03/11 - 2013/03/25

 Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete tárgyalásos közbeszerzési eljárás meghirdetését tervezi a "Csobbanj EUrópával!" strandrendezvények alkalmából sofőrrel, animátorokkal, dekorációval  és felszereléssel ellátott furgon bérbevételére és a projekt promóciójára 2013. június 22. és 2013. augusztus 25. közötti időszakban.  

  A Képviselet "Csobbanj EUrópával!" elnevezéssel az egész országra kiterjedő rendezvénysorozatot szervez, melynek célja, hogy valamennyi korcsoportot egyszerre szólítson meg a nyári hónapok során, és hatékony kommunikációs tevékenységet valósítson meg a Europe Direct (ED) tájékoztató irodák, valamint egyéb magyarországi EU-hálózatok közreműködésével. A programokon belül uniós témákat felölelő tájékoztató anyagok terjesztése, rövidebb versenyek, kvízjátékok megrendezése történik a strandok nagyközönségét megcélozva. A Csobbanj EUrópával! strandrendezvények különböző magyarországi helyszíneken kerülnek megrendezésre 2013. június 22. és 2013. augusztus 25. közötti időszakban.

   A közbeszerzés tárgya a következő szolgáltatások biztosítása: 

  1. a furgon bérbeadása, az azt vezető sofőr(ök) biztosításával;
  2. a furgon külső fóliás dekorációja;
  3. eszközök, felszerelések, játékok bérbeadása a rendezvények céljára, a játékok üzemeltetése 2 tapasztalt animátorral helyszínenként;
  4. a projekt promóciója.

  Az egyes rendezvények szervezése kizárólag a ED irodák feladata. Az irodák biztosítják a helyszínt és megszerzik a rendezvény megtartásához szükséges különféle engedélyeket. A konkrét költségvetésről bővebb tájékoztatást a pályázati dokumentáció nyújt majd.

  Amennyiben felhívásunk felkeltette érdeklődését és szeretne részt venni a közbeszerzési eljárásban, kérjük, hogy 2013. március  25-én 12:00 óráig jelezze szándékát a comm-rep-bud-relays@ec.europa.eu e-mail címen a következő adatok megadásával:

  • a pályázó cég neve és címe, 
  • kapcsolattartó személy, 
  • e-mail cím és telefonszám.

  Ezt követően a teljes pályázati dokumentációt e-mail-en juttatjuk el az érdeklődőknek. A pályázatok az Európai Unió bármely hivatalos nyelvén benyújthatók.

  HÍREK
  HÍREK

   


  ISMERI MÁR?

  Utolsó frissítés: 2013/03/11  |Az oldal tetejére