Navigációs útvonal


RÓLUNK
Fotó: Horváth Dániel

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete


Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete a következő tárgyalásos közbeszerzési eljárások meghirdetését tervezi 2013-ban
Az oldal elküldése e-mailbenAz oldal elküldése e-mailbenNyomtatható változatNyomtatható változat
2013/02/25 - 2013/12/31

  Cím

  Tárgy

  Meghirdetés várható időpontja

  Budapesti májusi Európa-nap

   

  A közbeszerzés tárgya a Képviselet által rendszeresen megtartott Európa-napi utcafesztivál megrendezése, amelyre május 11-én, szombaton kerül sor. A programnak számos műfaji elemet tartalmaznia kell: koncerteket, gyerekprogramokat, információs programokat stb.

  2013. február

  Vidéki Európa-napok, 2013. május 4. és 17.

   

  Ajánlati felhívás sofőrökkel, animátorokkal és felszereléssel ellátott furgonok bérletbevételére a Europe Direct Európa-napok rendezvényekre 2013. május 4-17. között, a projekt promóciójára. Az Európa-napok összesen 14 helyszínen kerülnek megrendezésre:

  2013. február

  Csobbanj Európával! rendezvénysorozat

  Ajánlati felhívás sofőrrel, animátorokkal, dekorációval és felszereléssel ellátott furgon bérletbevételére és a projekt promóciójára a "Csobbanj EUrópával!" rendezvényeken 2013. június 22. és augusztus 25. közötti időszakban.

  2013. április

  Európai gondolkodók sorozat

  A közbeszerzés tárgya egy négy alkalomból álló beszélgetéssorozat megszervezése, európai neves gondolkodók, közéleti személyiségek (filozófusok, társadalomtudósok, közgazdászok, stb) részvételével Európa jövőjéről, az európai gondolatról. 

  2013. május

  Kulturális és szakmai programok szervezése az Európa Pontban

  A közbeszerzési eljárás tárgya az Európa Pont kulturális és szakmai havi programjainak szervezése, az intézményközi priorításokkal összhangban, 2013 szeptembere és 2014 júniusa között.

  2013. június

  Európai Uniós információs szolgálat

  A közbeszerzési eljárás tárgya az Európa Pontban élő és e-mailes tájékoztató szolgálat üzemeltetése, hétköznapokon 10.00 és 18.00 óra között, az Európai Unióval kapcsolatos kérdésekben, valamint az Európa Ponttal kapcsolatban.

  2013. június

  Információs anyagok, kiadványok, brossúrák gyártása

   

  Közbeszerzési eljárás tárgya a havi programfüzet és a tájékoztató szolgálatokat felsoroló kiadvány grafikai munkálatainak elvégzése, illetve a két kiadvány nyomtatása.

  2013. szeptember

  Online promóciós tender

  A Képviselet tevékenységeinek online promóciója

  2013.szeptember

  Konferencia az EU jövőjéről/gazdasági kormányzás, európai szemeszter

  Ajánlati felhívás egy konferencia lebonyolításához (utaztatás, szállás, catering, tolmácsolás biztosítása, sajtó szervezése, stb.). Helyszín: Budapest, kb. 120 résztvevő.

  2013. november

  A fenti tárgyú tárgyalásos közbeszerzési eljárásokról részletesebb információt a későbbiek folyamán teszünk közzé honlapunkon, ezért kérjük, hogy amennyiben a pályázatok felkeltették érdeklődését, rendszeresen keresse fel honlapunkat.

  Esetlegesen felmerülő kérdéseit az alábbi e-mail címre várjuk: comm-rep-bud-procurement@ec.europa.eu.
  HÍREK
  HÍREK

   


  ISMERI MÁR?

  Utolsó frissítés: 2013/02/25  |Az oldal tetejére