Navigációs útvonal


RÓLUNK
Fotó: Horváth Dániel

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete


Tárgyalásos közbeszerzési eljárás rendezvényszervezés tárgyában
Az oldal elküldése e-mailbenAz oldal elküldése e-mailbenNyomtatható változatNyomtatható változat
2013/01/18 - 2013/02/04

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete tárgyalásos közbeszerzési eljárás meghirdetését tervezi 2013 februárjában a májusi Európa-nap alkalmából utcafesztivál megrendezésére.

  A közbeszerzés tárgya a Képviselet által rendszeresen megtartott Európa-napi utcafesztivál megrendezése, amelyre május 11-én, szombaton kerül sor, a Millenáris Park területén. A fesztivál idei témái: 1.) az EU2020 stratégia, 2.) mi lenne, ha nem lenne EU (cost of non-Europe), valamint 3.) az a polgárok európai éve (2013). A programnak számos műfaji elemet tartalmaznia kell: koncerteket, gyerekprogramokat, információs programokat stb. A programok egy részét a Millenáris Park területén található Európa Pontban kell megrendezni. A koncepcióról, a konkrét költségvetésről bővebb tájékoztatást a pályázati dokumentáció nyújt majd.


  Amennyiben felhívásunk felkeltette érdeklődését és szeretne részt venni a közbeszerzési eljárásban, kérjük, hogy 2013. február 4-én 16:00 óráig jelezze szándékát a comm-rep-bud-procurement@ec.europa.eu e-mail címen a következő adatok megadásával:

  • a pályázó cég neve és címe, 
  • kapcsolattartó személy, 
  • e-mail cím és telefonszám.

  Ezt követően a teljes pályázati dokumentációt e-mailen és postai úton is eljuttatjuk az érdeklődőknek. A pályázatok az Európai Unió bármely hivatalos nyelvén benyújthatók.

  HÍREK
  HÍREK

   


  ISMERI MÁR?

  Utolsó frissítés: 2013/01/18  |Az oldal tetejére