Navigációs útvonal


RÓLUNK
Fotó: Horváth Dániel

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete


Tárgyalásos közbeszerzési eljárás kulturális és szakmai programok szervezésére
Az oldal elküldése e-mailbenAz oldal elküldése e-mailbenNyomtatható változatNyomtatható változat
2011/02/03 - 2011/02/15

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete tárgyalásos közbeszerzési eljárás meghirdetését tervezi 2011. február második felében-március elején kulturális és szakmai programok szervezésére új európai uniós információs és kulturális központjába, közösségi terébe, az Európa Pontba.

  A 2011. január 7-én megnyilt Európa Pont az Európai Unió új budapesti Házának földszintjén és galériáján helyezkedik majd el, a Millenáris Parkban. Az Európa Pont célja, hogy egy mindenki számára nyitott, pezsgő, európai találkozóhely és információs pont legyen, amely az "Európai Kultúra Házaként" és "európai agoraként" is működik. Az Európa Pont mindennap  személyes, európai uniós  információs szolgálattal,  gyereksarokkal, kávézóval várja a látogtókat. A kultutrális és szakmai programok minden hónapban az Európai Unió egyik fontos kommunikációs priorítása köré szerveződnek.

  A kulturális és szakmai programokat 2011. június 1. és 2012. március 15. között kell majd lebonyolítani, a szerződés összértéke nem haladhatja meg a nettó 50000 eurót (amennyiben a szerződéskötésre forintban kerül sor a nyertes pályázóval a maximális rendelkezésre álló költségvetés 10%-kal kevesebb). A kulturális programoknak számos műfaji elemet tartalmaznia kell: koncerteket, filmvetítéseket, felolvasó esteket, stb. Tematikájukban tükrözniük kell az európai uniós értékeket és az Európai Unió prioritásait, ezek többek között: az EU2020, migráció, kutatás-fejlesztés, az éghajlatváltozás elleni küzdelem, a kulturális sokszínűség, az önkéntesség európai éve (2011). A kulturális programoknak illeszkednie kell majd az Európai Pontban zajló egyéb szakmai programokhoz. A koncepcióról bővebb tájékoztatást a pályázati dokumentáció nyújt majd.

  Amennyiben felhívásunk felkeltette érdeklődését és szeretne részt venni a közbeszerzési eljárásban, kérjük, hogy 2011. február 15-én 17 óráig jelezze szándékát a comm-rep-bud-communication@ec.europa.eu  e-mail címen a következő adatok megadásával:

  • a cég neve és címe,
  • kapcsolattartó személy,
  • e-mail cím és telefonszám.

  Ezt követően a teljes pályázati dokumentációt e-mailen eljuttatjuk az érdeklődőknek. A pályázati dokumentáció hivatalos nyelve az angol, de a munka megkönnyítése végett nem hivatalos magyar fordítást is biztosítunk a pályázóknak. A pályázatok az Európai Unió bármely hivatalos nyelvén benyújthatóak.

  Európai uniós közbeszerzési útmutató kezdőknek

  Információk arról, hogyan lehet pályázni a Bizottság által kínált szerződésekre – különböző típusú szerződések bemutatása, útbaigazítás az érdekelt vállalkozás számára megfelelő szerződések kikereséséhez, illetve a nyomtatványok kitöltéséhez.

  HÍREK
  HÍREK

   


  ISMERI MÁR?

  Utolsó frissítés: 2011/02/16  |Az oldal tetejére