RÓLUNK
House

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete


Ajánlati felhívás: A Europe Direct hálózat információs központjait 2009–2012 között befogadó szervezetek kiválasztása (határidő: szeptember 29.)
Az oldal elküldése e-mailbenAz oldal elküldése e-mailbenNyomtatható változatNyomtatható változat
2008/07/29

Az Európai Bizottság magyarországi képviselete útján pályázati felhívást tesz közzé azon szervezeteknek a 2009–2012 közötti időszakra történő kiválasztása céljából, amelyek az „Europe Direct Információs Hálózat” összefoglaló néven ismert nyilvános információs központok befogadásáért cserébe cselekvésre adható támogatásra és technikai segítségnyújtásra jogosultak.

  Tájékoztató dokumentumok

  Ajánlati felhívás msw8 - 341 KB [341 KB]

   

  A jelenkezés során kitöltendő dokumentumok

  Pályázati formanyomtatvány msw8 - 135 KB [135 KB]

   

  Kérdések és válaszok

  Az dokumentáció értelmezése iránti kérdéseket az ajánlati felhívásra való egyértelmű hivatkozással e-mailen vagy faxon lehet az Európai Bizottság magyarországi képviseletére, az ajánlati felhívás elején megjelölt kapcsolattartónak megküldeni.

  A kapcsolattartó a 2008. szeptember 24-ig benyújtott valamennyi kérdést megválaszolja. Azok a kérdések, amelyek más pályázók számára is jelentőséggel bírhatnak, a válaszokkal együtt közzétételre kerülnek ezen az oldalon.

  ISMERI MÁR?

  Eurojus: ingyenes jogi tanácsadás európai ügyekben

  A szolgálat ingyenes tájékoztatást nyújt a hozzá forduló állampolgároknak minden olyan ügyben, mely az Európai Unió közösségi jogára, illetve annak alkalmazására vonatkozik. Egyéb…


  TUDTA-E?
  EU Bookshop

  … hogy az EU Bookshop segítségével bárki térítésmentesen rendelhet egy példányt az Európai Unió intézményeinek legtöbb kiadványából?

  Egyéb…


  Utolsó frissítés: 2008/08/29  |Az oldal tetejére