Navigációs útvonal


RÓLUNK
Fotó: Horváth Dániel

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete


Promóciós kampány a Europe Direct szolgáltatás népszerűsítésére
Az oldal elküldése e-mailbenAz oldal elküldése e-mailbenNyomtatható változatNyomtatható változat
2008/02/08

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete közbeszerzési szerződés megkötését tervezi promóciós kampány tervezésére és lebonyolítására, hogy növelje a EUROPE DIRECT ingyenes telefonos tudakozó és információs irodák ismertségét.

  A Képviselet egyik fő feladata a széleskörű lakosság tájékoztatása az Európai unióval kapcsolatos általános kérdésekről és az európai állampolgári jogokról. Az  információszolgáltatást a Bizottság a EUROPE DIRECT szolgáltatáson keresztül biztosítja két formában: 1. az ingyenesen hívható információs telefonvonalon keresztül (00 800 6 7 8 9 10 11), melyen az Unió minden hivatalos nyelvén beszélő operátorok válaszolnak a beérkező kérdésekre, illetve 2. a helyi információszolgáltatást biztosító, megyei szintű irodahálózaton keresztül. Magyarországon összesen 20 információs iroda működik (általában a megyeszékhelyeken). A EUROPE DIRECT szolgáltatásról és az egyes irodákról többet a következő honlapon keresztül lehet megtudni: http://ec.europa.eu/europedirect/index_hu.htm.

  A szerződés eredményeként a nyertes ajánlattevő - saját javaslata szerint - egy BTL elemekre (mint pl. regionális médiumokkal együtt terjesztett befűzések, fogyasztási cikkekhez csatolt információhordozók, utcai promóció) építő promóciós kampány tervezését és teljes lebonyolítását vállalja, melynek tervezett időpontja: 2008. április – június. A szerződés összértéke nem haladhatja meg a nettó 50000 eurót.

  Amennyiben felhívásunk felkeltette érdeklődését és szeretne részt venni a közbeszerzési eljárásban, kérjük, hogy 2008. február 15-én 12 óráig jelezze szándékát a COMM-REP-BUD-RELAYS@ec.europa.eu e-mail címen a következő adatok megadásával:

  - a cég neve és címe,

  - kapcsolattartó személy,

  - e-mail cím és telefonszám.

   

  Ezt követően a teljes pályázati dokumentációt elektronikus úton juttatjuk el az érdeklődőknek.

  HÍREK
  HÍREK

   


  ISMERI MÁR?

  Utolsó frissítés: 2010/10/30  |Az oldal tetejére