Kruimelpad

Let op, wij gaan verhuizen!

Deze website over meertaligheid en talenonderwijs verhuist binnenkort naar de site van de Europese Commissie over onderwijs en opleiding. Die geven we tegelijkertijd een nieuwe look zodat u hem makkelijker mobiel kunt lezen. Bezoek ons dus binnenkort op de vernieuwde website over onderwijs en opleidingen. En vertel ons wat u ervan vindt!

Language Show

Evenementen

Hallo, hier is Londen – talen voor mensen in beweging

  • Begindatum : 15/10/2013 10:40:14

Op 18-20 oktober vindt in Olympia Central in Londen de live "Language Show" plaats

 

Wie van talen houdt, moet erbij zijn: de nieuwste producten op het gebied van talen, culturele voorstellingen, gratis taalcursussen proberen en nog veel meer.

Bezoek de stand van de Commissie (201). U kunt er kennis maken met originele lesmethodes om talen te leren, de mogelijkheden van het nieuwe programma Erasmus+, carrièremogelijkheden bij de EU als beleidsmedewerker of linguist... of probeer eens met behulp van EU tolken simultaan te tolken in een echte tolkencabine.

Ontdek ook het programmapdf Bekijk deze link in een andere taal  van "presentaties op zijn Europees" op de stand, in het "Careers Forum" en de conferentiezalen – bruisend Londen op zijn best.

Voor gratis toegang tot de Language Show, klik hier.

 
15/10/2013
nl