Navigacijska pot

Dogodki

Mednarodni jezikovni dnevi v Bruslju

  • Datum začetka : 06/03/2013 10:24:20

Bruselj bo 8. in 9. marca 2013 v konferenčnem centru "Square – Brussels Meeting Centre" gostil Mednarodne jezikovne dneve.

 

Vemo, da učenje tujega jezika odpre vrata novim možnostim za zaposlitev. Doslej so taki dogodki že uspešno potekali v Italiji in Španiji, tokrat pa Mednarodne jezikovne dneve prvič gosti Bruselj, in sicer v petek 8. in soboto 9. marca 2013.

V teh dveh dneh boste lahko pridobili informacije o življenju, študiju ali delu v preko 40 krajih na štirih celinah. Izvedeli boste več o možnostih opravljanja prakse ali o zaposlitvi v tujini, o priložnostih za učenje tujega jezika ali o tem, kako izboljšati znanje tujega jezika, ki ga že govorite.

Lahko boste govorili s strokovnjaki, ki se ukvarjajo z življenjem v tujini, ter z delodajalci, ki zaposlujejo tujce in organizirajo prakse. Seznanili se boste z vizumi, ki jih študenti in delavci potrebujejo za študij ali zaposlitev v tujini, kot tudi z izpiti iz znanja jezikov, kakršna sta na primer TOEIC in Cambridge ESOLS. Potekali bodo zanimivi seminarji in delavnice, denimo kako napisati mednarodni življenjepis in kakšne so možnosti za prakso v tujini.

Če vas zanima učenje tujih jezikov, izboljšanje znanja jezikov ali če bi radi preživeli nekaj časa v tujini kot praktikant ali delavec, ta konec tedna ne zamudite Mednarodnih jezikovnih dnevov!

Več o Mednarodnih jezikovnih dnevih