Navigacijska pot

Pomembno obvestilo za naše obiskovalce

Zahvaljujemo se vam za obisk spletišča Evropske komisije o jezikih.

Spletišče bomo kmalu prestavili in združili z novim spletiščem Izobraževanje in usposabljanje, ki bo prilagojeno uporabi z mobilnimi napravami ter bo vsebovalo tudi razdelek o večjezičnosti in učenju jezikov. Veselimo se vašega obiska na našem novem spletišču o izobraževanju in usposabljanju, veseli bomo tudi vašega mnenja o njem.

Lingua Show

Dogodki

Lingua Show 2013 v Pragi

  • Datum začetka : 07/03/2013 00:00:00

Lingua Show, eden največjih mednarodnih sejmov s področja jezikoslovja in izobraževanja v Evropi, se bo odvijal na Češkem, in sicer med 14. in 16. marcem 2013.

 

Glavna tema letošnjega sejma je vseživljenjsko učenje. Obiskovalci se bodo seznanili z možnostmi študija in dela v tujini, z jezikovnimi tečaji doma in v tujini, z izpiti znanja jezikov, s programi mednarodnih izmenjav, s publikacijami v tujih jezikih ter z najnovejšimi učnimi pripomočki, z e-učenjem in drugimi izdelki in storitvami s področja izobraževanja.

Pomemben del sejma je vsebinsko bogat program seminarjev, namenjen obiskovalcem, razstavljalcem in strokovnjakom s področja jezikoslovja. Vsi so vabljeni, da se med tridnevnim dogodkom udeležijo zanimivih delavnic in predstavitev.

Češki Center za mednarodno sodelovanje iz Nacionalne agencije za evropske izobraževalne programe bo obiskovalcem nudil informacije o tem, kako lahko izboljšajo znanje jezikov s pomočjo programa Vseživljenjsko učenje ter drugih programov EU, ki letno financirajo in podpirajo na tisoče šol, študentov, učiteljev ter raziskovalcev iz vse Evrope.

Lingua Show bo, kot je tradicija, potekal sočasno s sejmom Job Expo 2013.


Več informacij na: Lingua Show

 
05/03/2013
sl