Fontos jogi nyilatkozat
   

EZ A WEBHELY 2017. SZEPTEMBER 30-ÉN MEGSZŰNIK.

ÜDVÖZÖLJÜK A POLGÁRI ÜGYEK EURÓPAI IGAZSÁGÜGYI ATLASZÁNAK HONLAPJÁN!

Ez az atlasz felhasználóbarát hozzáférést biztosít Önnek a polgári ügyekben folytatott igazságügyi együttműködés szempontjából fontos információkhoz.

Az Európai Igazságügyi Atlasz hamarosan megszűnik. Felhívjuk figyelmét, hogy a webhelyen található információk egy része nincs frissítve. Naprakész információkért látogasson el az európai igazságügyi portálra, melynek tartalmát folyamatosan bővítjük.

Az atlasz segítségével Ön könnyen megtalálhatja azt az illetékes bíróságot vagy hatóságot, amelyhez bizonyos ügyekben fordulhat. Az atlasz ezen kívül lehetőséget nyújt az egyes ügyekben rendelkezésre álló formanyomtatványok elektronikus úton történő kitöltésére, azok kinyomtatása előtt a formanyomtatvány nyelvének megváltoztatására (hogy a nyomtatványt átvevő személy saját nyelvén olvashassa el), illetve a nyomtatványok elektronikus úton történő továbbítására.


A Horvátország által a polgári ügyekben folytatott igazságügyi együttműködéssel kapcsolatban nyújtott információk az európai igazságügyi portálon olvashatók.