Navigációs útvonal

  • Nyomtatási nézet
  • Szöveg kicsinyítése
  • Szöveg nagyítása
Kezdőlap

Hallassa a hangját!

Segítsen formálni az európai igazságügyet - válasz a nyilvános konzultációkra

Az irányelvek és törvénykezés kapcsán az Európai Bizottság széles körben egyeztet az EU polgáraival és az érintettekkel nyilvános konzultációkon keresztül.

Tekintse meg a jelenleg zajló nyilvános konzultációkat:

Hallassa hangját a jelenleg zajló konzultációkon keresztül. További részleteket találhat korábbi nyilvános konzultációkról, beleértve a válaszokat és az azt követő intézkedéseket.

Az Európai Bizottság által kezdeményezett valamennyi nyilvános konzultáció megtekintéséhez látogassa meg az "Ön hangja Európában Az előző linken elérhető szöveg fordításai " honlapot. Ha kívánja, e-mailben értesítjük az újonnan közzétett ütemtervekről és a meghirdetett nyilvános konzultációkról. Erre a szolgáltatásra külön fel kell iratkoznia.

Hozzájárulás szervezetektől: meséljen magáról!

Mind egyének, mind szervezetek (civil szervezetek, szakmai szövetségek és kereskedelmi vállalkozások stb.) bátran hozzájárulhatnak a nyilvános konzultációkhoz. A szervezeteket ugyanakkor kérjük, hogy az áttekinthetőség érdekében a nyilvánosság számára szíveskedjenek releváns információkat közzétenni magukról oly módon, hogy regisztrálnak az Érdekképviseleti nyilvántartásba, és elfogadják annak Magatartási kódexét.

Regisztrált szervezetek

Közreműködését szervezete nézőpontjaként értékeljük, szervezete nevét és címét, valamint azonosítóját hozzászólása első oldalán tesszük közzé.

Nem regisztrált szervezetek

Kérjük, regisztráljon most! Tegye közzé hozzászólását mint regisztrált szervezet. Amennyiben egy szervezet úgy dönt, hogy nem regisztrál, hozzászólásuk egyéni véleményként kerül közzétételre. (További információért, kérjük, tekintse meg a Konzultációs sztenderdekről szóló közleményt български (bg)czech (cs)dansk (da)Deutsch (de)eesti (et)ελληνικά (el)English (en)español (es)Français (fr)Gaeilge (ga)italiano (it)latviešu (lv)lietuvių (lt)Malti (mt)Nederlands (nl)polski (pl)português (pt)română (ro)slovenčina (sk)slovenščina (sl)suomi (fi)svenska (sv), valamint az Európai Átláthatósági Kezdeményezést követő intézkedésekről szóló közleményt български (bg)czech (cs)dansk (da)Deutsch (de)eesti (et)ελληνικά (el)English (en)español (es)Français (fr)Gaeilge (ga)italiano (it)latviešu (lv)lietuvių (lt)Malti (mt)Nederlands (nl)polski (pl)português (pt)română (ro)slovenčina (sk)slovenščina (sl)suomi (fi)svenska (sv)).