Sti

Kom til orde!

Vær med til at udforme EU's politik inden for retlige anliggender - deltag i offentlige høringer.

Kommissionen hører jævnligt borgerne og de berørte parter gennem offentlige høringer, når den udvikler politiske initiativer og lovgivning.

Kommentarer til køreplaner og indledende konsekvensanalyser

Køreplaner og indledende konsekvensanalyser oplyser om Kommissionens nye initiativer, evalueringer og kvalitetskontroller. Du kan komme med bemærkninger ved at give udtryk for dine synspunkter lige fra begyndelsen af Kommissionens arbejde med disse initiativer.

Sig din mening!

Alle modtagne kommentarer

Læs om igangværende offentlige høringer:

Kom til orde og deltag i igangværende høringer. Du finder også oplysninger om tidligere offentlige høringer, bl.a. høringssvarene og opfølgningen herpå.

På webstedet "Kom til orde i Europa" kan du se en oversigt over alle Kommissionens offentlige høringer. Du kan også abonnere på oplysninger om nye udgivelser af køreplaner og offentlige høringer pr. e-mail.

Bidrag fra organisationer - fortæl os din mening!

Både enkeltpersoner og organisationer (NGO'er, brancheforeninger og erhvervsvirksomheder, osv.) er velkomne til at bidrage til offentlige høringer. Af hensyn til åbenhedsprincippet opfordres organisationer dog til at oplyse relevante informationer ved at lade sig registrere i registret over interesserepræsentanter og overholde adfærdskodeksen.

Registrerede organisationer

Dit bidrag vil blive anset for at repræsentere organisationens holdning, såfremt du oplyser organisationens navn og adresse og identifikationsnummeret på første side.

Ikke-registrerede organisationer

Registrer din organisation nu! Indsend derefter dit bidrag som en registreret organisation. Hvis en organisation ikke lader sig registrere, offentliggøres bidraget som et individuelt bidrag. (For yderligere oplysninger henvises til Kommissionens meddelelse om høringsstandarder og meddelelsen om opfølgning af grønbogen om et europæisk åbenhedsinitiativ).