Navigációs útvonal

  • 
    Nyomtatási nézet
  • 
    Szöveg kicsinyítése
  • 
    Szöveg nagyítása

Téma kiválasztása a sajtószobában

Jogérvényesülés - Newsroom

Új anyagok érhetők el a nők és a férfiak közötti bérszakadékkal kapcsolatban

Dátum: 02/03/2012

A webhelyen az újdonságok között már elérhető egy új webklip, amely rávilágít a nők és a férfiak közötti bérezési egyenlőtlenségek abszurditására. Továbbítsa ismerőseinek is, hogy még szélesebb közönséghez jusson el!

Az új anyagok között található még egy brosúra, amely szintén mind a 22 EU-nyelven rendelkezésre állva bemutatja a nők és a férfiak közötti bérszakadékot, annak okait és megszüntetésének előnyeit. Továbbá új poszterek tölthetők le és nyomtathatók ki, és egy feleletválasztós kvíz is rendelkezésre áll, amely az EU-ban fennálló nemek közötti bérszakadékkal, annak okaival és a nők életére gyakorolt hatásával foglalkozik. Ez a kvíz felhasználható például a nemek közötti bérszakadékról szóló oktatóanyag részeként, vagy akár szerepelhet egy információs standon is valamely rendezvényen.

A kampány webhelyét is frissítették az egyenlő fizetésekkel kapcsolatos legújabb fejleményekkel, valamint új információkkal az egyenlőség terén tevékenykedő vállalatok számára. Az új rész English (en) részletes információkat tartalmaz a nők és a férfiak közötti bérszakadék megszüntetésének módjairól, beleértve a kollektív szerződéseket és a szociális partnerek által hozott intézkedéseket, valamint a munkaadók és a munkavállalók részére a nemek közötti bérszakadék felismerését segítő eszközökről.

Jogérvényesülés - News