Navigointipolku

Sukupuolten palkkaeroa koskevia uusia materiaaleja nyt saatavilla

02-03-2012

Tällä verkkosivustolla on nyt saatavilla uusi verkkoleike, jossa korostetaan naisten ja miesten palkkaerojen järjenvastaisuutta. Kehotamme sinua välittämään sen yhteyshenkilöillesi, jotta se saavuttaa suuren yleisön.

Muita asiakirjoja ovat esite, jossa tarkastellaan sukupuolten palkkaeroa, sen syitä ja sen lopettamisen etuja ja joka on myös saatavilla EU:n 22 kielellä, uudet ladattavat ja tulostettavat julisteet sekä tietovisa, jossa selitetään monivalintakysymysten avulla sukupuolten palkkaeroa EU:ssa, mukaan lukien sen syitä ja vaikutusta naisten elämään. Tätä välinettä voidaan käyttää sukupuolten palkkaeroa koskevan koulutusistunnon osana tai tietopisteessä jonkin tapahtuman aikana.

Kampanjan verkkosivustoa on myös päivitetty samapalkkaisuuskysymystä koskevilla viimeisillä kehitysaskeleilla ja uusilla tiedoilla, jotka on tarkoitettu tasa-arvon alalla työskenteleville organisaatioille. Tähän uuteen osioonsisältyy yksityiskohtaisia tietoja eri tavoista kaventaa sukupuolten palkkaeroa, mukaan lukien työehtosopimukset ja toimet työmarkkinaosapuolten kanssa samoin kuin välineet, jotka auttavat työnantajia ja työntekijöitä määrittämään sukupuolten palkkaeron olemassaolon.