Cale de navigare

  •  
  •  
Prima pagină

Granturi

Comisia aduce o contribuţie financiară directă sub formă de granturi pentru proiectele sau organizaţiile care ajută la implementarea programelor sau a politicilor UE.

Cum vă puteţi înscrie pentru granturi: cereri de propuneri

Invitaţiile pentru înscriere în vederea obţinerii de granturi sunt lansate sub forma unor "cereri de propuneri" în cadrul mai multor programe de finanţare Traducerile linkului anterior  menite să susţină anumite politici şi activităţi ale UE.

Pentru a vă înscrie în vederea obţinerii de granturi, răspundeţi la cererile publicate aici: Cereri de propuneri din partea DG Justiţie Traducerile linkului anterior .

În această secţiune veţi găsi:

  • o listă a cererilor de propuneri deschise şi a celor expirate;
  • informaţii şi documentaţii complete privind modalitatea de a răspunde la cereri;
  • rezultatele cererilor, imediat ce acestea sunt disponibile.

Raportare pe marginea utilizării subvenţiilor:

Rapoartele privind utilizarea subvenţiilor se realizează în mod structurat şi standardizat. Instrumentele şi normele în materie de raportare sunt disponibile la o rubrică specifică a cererii de propuneri referitoare la programul şi anul de acordare a subvenţiei: Cereri de propuneri anterioare Traducerile linkului anterior 

Reguli privind vizibilitatea finanţării acordate de DG Justiţie, aplicabile tuturor beneficiarilorpdf(653 kB) Traducerile linkului anterior 

Cereri de propuneri pe teme de politică

Consultaţi cererile de propuneri - atât cele deschise (dacă există), cât şi cele închise - pentru anumite domenii de politică:

Programe de finanţare în domeniul justiţiei

Informaţii suplimentare privind anumite programe de finanţare ale UE relevante pentru domeniul justiţiei Traducerile linkului anterior .

Informaţiile furnizate includ aspectele vizate şi obiectivele programelor, precum şi rapoartele anuale.