Kruimelpad

  •  
  •  
Home

Subsidies

De Commissie levert rechtstreekse financiële bijdragen in de vorm van subsidies voor projecten of organisaties die EU-programma's of beleidslijnen helpen te verwezenlijken.

Subsidies aanvragen: uitnodigingen tot het indienen van voorstellen

Subsidies aanvragen kan door in te gaan op "uitnodigingen tot het indienen van voorstellen" in het kader van een aantal financieringsprogramma's Bekijk deze link in een andere taal  die gecreëerd zijn om specifieke EU-beleidslijnen en -activiteiten te ondersteunen.

Om subsidies aan te vragen kunt u op de volgende uitnodigingen ingaan: Uitnodigingen tot het indienen van voorstellen van DG Justitie Bekijk deze link in een andere taal .

In deze rubriek vindt u:

  • een overzicht van openstaande en afgesloten uitnodigingen tot het indienen van voorstellen;
  • volledige informatie en documentatie over hoe u een voorstel kunt indienen;
  • resultaten van uitnodigingen zodra ze beschikbaar zijn.

Verslag uitbrengen over subsidies:

Verslagen over het gebruik van subsidies moeten gestructureerd en gestandaardiseerd zijn. Gedetailleerde informatie vindt u in een afzonderlijke rubriek van de oproep tot het indienen van voorstellen waaronder uw subsidie valt. Zie onder: Closed calls for proposals Bekijk deze link in een andere taal 

Zichtbaarheidsregels voor alle begunstigden van subsidies van DG Justitiepdf(653 kB) Bekijk deze link in een andere taal 

Uitnodigingen tot het indienen van voorstellen per beleidsonderwerp

Bekijk onze openstaande (eventueel) en afgesloten uitnodigingen tot het indienen van voorstellen in specifieke beleidsdomeinen:

Financieringsprogramma's op het gebied van Justitie

Meer informatie over afzonderlijke financieringsprogramma's van de EU op het gebied van Justitie Bekijk deze link in een andere taal .

U vindt hier onder meer informatie over de doelstellingen van de programma's en jaarverslagen.