Navigációs útvonal

  • Nyomtatási nézet
  • Szöveg kicsinyítése
  • Szöveg nagyítása
Kezdőlap

Támogatások

A Bizottság támogatások formájában közvetlen pénzügyi hozzájárulást nyújt az EU programjainak és szakpolitikáinak végrehajtását segítő projektek és szervezetek számára.

Hogyan igényelhető támogatás: pályázati felhívások

A támogatások igénylésére szóló felhívásokat pályázati felhívások formájában teszik közzé a konkrét uniós szakpolitikák és tevékenységek támogatására létrehozott számos finanszírozási program Az előző linken elérhető szöveg fordításai  valamelyikének keretében.

Támogatás igényléséhez jelentkezzen az itt felsorolt felhívások valamelyikére: A Jogérvényesülési Főigazgatóság pályázati felhívásai Az előző linken elérhető szöveg fordításai .

Az oldal tartalma:

  • a folyamatban levő és lezárult pályázati felhívások jegyzéke;
  • részletes tájékoztatás és dokumentáció a felhívásokra való jelentkezés módjáról;
  • a felhívások eredményei, amint rendelkezésre állnak.

Hogyan kell jelentést tenni a támogatás felhasználásáról:

A támogatás felhasználásáról strukturált és szabványos formában kell jelentést tenni. A jelentéstételi eszközökkel és szabályokkal kapcsolatos tudnivalókat annak a pályázati felhívásnak a vonatkozó része tartalmazza, amely alapján Ön támogatást kapott. A pályázati felhívások – év és program szerinti bontásban – itt tekinthetők meg: Lezárult pályázati felhívások Az előző linken elérhető szöveg fordításai 

A Jogérvényesülési Főigazgatóság által odaítélt támogatások átláthatóságára vonatkozó, minden kedvezményezett által betartandó szabályokpdf(653 kB) Az előző linken elérhető szöveg fordításai 

Pályázati felhívások szakpolitikai téma szerint

Böngésszen konkrét szakpolitikai területek - (adott esetben) folyamatban levő és már lezárult - pályázati felhívásai között:

Finanszírozási programok a polgári jogi jogérvényesülés területén

További tájékoztatás az EU jogérvényesüléssel kapcsolatos egyedi finanszírozási programjairól Az előző linken elérhető szöveg fordításai .

Az információk magukban foglalják többek között a programok tárgyát és céljait, valamint éves jelentéseket.