Sti

Forside

Tilskud

Kommissionen yder direkte økonomiske bidrag i form af tilskud til projekter eller organisationer, der bidrager til gennemførelse af EU's programmer eller politikker.

Hvordan man ansøger om tilskud: Indkaldelser af forslag

Indkaldelse af ansøgninger om tilskud udsendes i form af "indkaldelser af forslag" under en række programmer finansieringsprogrammer Vælg oversættelse af det forrige link , som er oprettet til støtte for særlige EU-politikker og -aktiviteter.

For at ansøge om tilskud besvares følgende indkaldelser: GD for Retlige Anliggenders indkaldelse af tilbud Vælg oversættelse af det forrige link 

Denne sektion indeholder:

  • Fortegnelse over åbne eller lukkede indkaldelser af forslag
  • Fuldstændige oplysninger og dokumentation til brug ved besvarelse af indkaldelser
  • Resultater af indkaldelser, så snart de foreligger.

Sådan rapporterer du om tilskud:

Rapporter om, hvordan tilskud er blevet anvendt, skal følge et struktureret standardformat. Du finder værktøj og regler i et særligt afsnit i forslagsindkaldelsen, der vedrører det program/år, der er relevant for dit tilskud: Tidligere indkaldelser af forslag Vælg oversættelse af det forrige link 

Regler for, hvordan støttemodtagere skal synliggøre EU-tilskudpdf(653 kB) Vælg oversættelse af det forrige link 

Indkaldelser af forslag efter politisk emne

Undersøg indkaldelser af forslag - som i øjeblikket er åbne (hvis disse forefindes) og nu er lukkede - inden for særlige politiske områder:

Finansieringsprogrammer inden for området retlige anliggender

Yderligere oplysninger om enkelte EU-programmer finansieringsprogrammer vedrørende retlige anliggender Vælg oversættelse af det forrige link .

Oplysningerne omfatter målsætningerne med programmerne samt årsberetninger.