Navigációs útvonal

Közbeszerzési szerződések

A Bizottság közbeszerzési szerződések útján szerzi be a tevékenységei támogatásához szükséges termékeket és szolgáltatásokat – például tanulmányokat, technikai segítségnyújtási, tanácsadási szolgáltatásokat stb.

Ajánlati felhívások

A Bizottság a jelentősebb kereskedelmi szerződéseket ajánlati felhívások közzétételét követően ítéli oda, amelyek keretében vállalatokat hív fel a közbeszerzési szerződésekre irányuló versengésre. Az ajánlatokat szigorú szabályok szerint értékelik.

Teljes tájékoztatás a Jogérvényesülési és Fogyasztópolitikai Főigazgatóság honlapján:Szerződések és ajánlati felhívások:

Részletes ismertető az alábbi témákról:

  • hogyan lehet részt venni ajánlati felhívásban;
  • az érdeklődők által konkrét ajánlati felhívással kapcsolatban feltett kérdésekre adott válaszok;
  • a sikeres ajánlattevőket megnevező közlemények.

A Jogérvényesülési és Fogyasztópolitikai Főigazgatóság által meghirdetett ajánlati felhívások eredményei: böngésszen az odaítélt szerződések között.

Érdeklődésnyilvánítási felhívások

Bizonyos esetekben a Bizottság „érdeklődésnyilvánítási felhívást” tesz közzé. Ezzel a módszerrel előválogatják az ajánlattevőket, akiket azután a szokásos, szolgáltatásra irányuló közbeszerzési szerződések alapján kérnek fel arra, hogy vegyenek részt a támogatásra benyújtott pályázatok elbírálásában, a monitoring és értékelési tevékenységekben stb. a jogérvényesülés területén.

A Jogérvényesülési és Fogyasztópolitikai Főigazgatóság érdeklődésnyilvánítási felhívásairól teljes körű tájékoztatás a Jogérvényesülési és Fogyasztópolitikai Főigazgatóság „szerződések” híroldalán olvasható.