Navigacijski put

  • Tiskana verzija
  • Smanji tekst
  • Uvećaj tekst
Početna stranica

Javni ugovori

Komisija potpisuje javne ugovore pri nabavi proizvoda i kupovini usluga - poput studija, tehničke podrške, konzultacija, itd. - s ciljem stvaranja osnove za provedbu vlastitih poslova.

Pozivi za natječaj

Velike ugovore o nabavi proizvoda ili kupovini usluga Komisija sklapa po isteku objavljenoga „poziva za natječaj” kojim se poziva tvrtke za podnošenje ponuda u svrhu sklapanja javnog ugovora. Natječaji se ocjenjuju prema točno određenim propisima.

Detaljne informacije su dostupne na stranicama Opće uprave za pravosuđe:Ugovori i pozivi za natječaj Odaberi prijevod prethodne poveznice .

Tu se nalazi i kompletna dokumentacija o:

  • načinu sudjelovanja na pozivu za natječaj;
  • odgovori na pitanja o specifičnim pozivima za natječaj koja su uputile zainteresirane strane;
  • objave imena uspješnih kandidata.

Rezultati završenih poziva za natječaj koje je uputila Opća uprava za pravosuđe: provjerite naše dodijeljene ugovore.

Pozivi za izražavanje zainteresiranosti

U posebnim slučajevima Komisija može organizirati i "Poziv za izražavanje zainteresiranosti". Ovo je metoda preselekcije kandidata koji će biti pozvani da sudjeluju, na temelju standardnog uslužnog ugovora, u ocjenjivanju prijava za dodjelu nepovratnih sredstava, kontroli i evaluaciji, itd. na području pravosuđa.

Detaljne informacije o pozivima za izražavanje zainteresiranosti koje je uputila Opća uprava za pravosuđe objavljeni su u „Ugovornoj” redakciji Opće uprave za pravosuđe Odaberi prijevod prethodne poveznice .