Sti

Find de oplysninger, du har brug for, og udfør formaliteterne online

Vil du udforske nye forretningsmuligheder eller udvide din virksomhed i et andet EU-land? Har du planer om at etablere en ny virksomhed derhjemme? Så er "kvikskrankerne" noget for dig.

Kvikskranker er online-e-portaler, der giver dig mulighed for at »

  • læse om regler, lovgivning og formaliteter i forbindelse med tjenesteydelser
  • udføre de administrative procedurer online (ved at indsende de nødvendige ansøgningsskemaer, dokumentation osv. i elektronisk form)

Du behøver ikke længere tage på de forskellige myndigheders enkelte kontorer i de forskellige lande et efter et. Ansøgningerne kan nu behandles i hvert EU-land online via ét enkelt adgangspunkt, kvikskranken.

Kvikskrankerne kan hjælpe dig med en lang række praktiske spørgsmål »

  • Hvilke licenser, anmeldelser eller tilladelser skal jeg have for at oprette en virksomhed i et EU-land?
  • Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ønsker at sælge mine tjenester i udlandet på midlertidig basis?
  • Hvordan anmoder jeg om en licens? Hvilke organisationer behandler min ansøgning?
  • Hvordan får jeg mine erhvervsmæssige kvalifikationer anerkendt?
  • Skal jeg betale et gebyr? Og hvor meget koster det i så fald? Hvor lang tid vil det tage mig at få en licens?
  • Hvad skal jeg gøre, hvis jeg eksempelvis vil etablere en restaurant eller en butik? Eller arbejde som rejsearrangør i et andet land uden egentlig at etablere et permanent kontor i landet?
  • Hvor finder jeg yderligere rådgivning og information?

Alle nationale kvikskranker udgør en del af det europæiske EUGO-netværk.

Vælg det land, du er interesseret i , og du vil blive ført videre til landets kvikskranke.

Kvikskrankerne er e-portaler for iværksættere i servicebranchen. Det har siden december 2009 i henhold til EU's servicedirektiv. været et lovkrav, at der skal være en kvikskranke i hvert EU-land. EU-landene er ikke forpligtede til at stille procedurer for skat og social sikring til rådighed via kvikskranken. Men mange af landene tilbyder allerede den mulighed, og de andre tilskyndes til at gøre det. Har du brug for flere oplysninger om at gøre forretning i Europa, kan du se Dit Europa-portalen.

  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Belgien

Belgien

www.business.belgium.be er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Belgien. Portalen er på engelsk, fransk, nederlandsk og tysk.

URL www.business.belgium.be DeutschEnglishFrançaisNederlands
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Bulgarien

Bulgarien

http://psc.egov.bg er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Bulgarien. Portalen er på bulgarsk.

URL http://psc.egov.bg българскиEnglish Maskinoversættelse foreligger
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Cypern

Cypern

www.businessincyprus.gov.cy er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Cypern. Portalen er på græsk og engelsk.

URL www.businessincyprus.gov.cy Ελληνικά English
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Danmark

Danmark

www.businessindenmark.dk er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Danmark. Portalen er på engelsk.

URL www.businessindenmark.dk danskDeutschEnglishlietuvių kalbapolski
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Estland

Estland

www.eesti.ee er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Estland. Portalen er på engelsk, estisk og russisk.

URL www.eesti.ee Eesti keelEnglishPусский
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Finland

Finland

www.enterprisefinland.fi er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Finland. Portalen er på engelsk, finsk og svensk.

URL www.enterprisefinland.fi EnglishSuomiSvenska
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Frankrig

Frankrig

www.guichet-entreprises.fr er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Frankrig. Portalen er på fransk.

URL www.guichet-entreprises.fr Français Maskinoversættelse foreligger
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Grækenland

Grækenland

www.eu-go.gr er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Grækenkand. Portalen er på græsk og delvist på engelsk.

URL www.eu-go.gr Ελληνικά English
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Irland

Irland

www.pointofsinglecontact.ie er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Irland. Portalen er på engelsk.

URL www.pointofsinglecontact.ie English Maskinoversættelse foreligger
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Island

Island

www.island.is/eugo er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Island. Portalen er på islandsk og engelsk.

URL www.island.is/eugo EnglishÍslenska
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Italien

Italien

www.impresainungiorno.gov.it/web/l-impresa-e-l-europa/home/ er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Italien. Portalen er på italiensk og delvist på engelsk.

URL EnglishItaliano
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Croatia

Kroatien

www.psc.hr er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Kroatien. Portalen er på kroatisk, engelsk.

URL www.psc.hr EnglishHrvatski Maskinoversættelse foreligger
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Letland

Letland

www.latvija.lv er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Letland. Portalen er på lettisk og delvis på engelsk og russisk.

URL www.latvija.lv English Latviešu valoda
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Liechtenstein

Liechtenstein

www.llv.li/#/115618/ihre-ansprechpartner er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Liechtenstein. Portalen er på tysk.

URL www.llv.li/#/115618/ihre-ansprechpartner Deutsch
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Litauen

Litauen

www.verslovartai.lt er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Litauen. Portalen er på litauisk og engelsk.

URL www.verslovartai.lt EnglishLietuvių kalba
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Luxembourg

Luxembourg

www.guichet.public.lu er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Luxembourg. Portalen er på fransk og engelsk.

URL www.guichet.public.lu DeutschFrançaisEnglish
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Malta

Malta

www.businessfirst.com.mt er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Malta. Portalen er på maltesisk og engelsk.

URL www.businessfirst.com.mt English
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Nederlandene

Nederlandene (Holland)

Business.gov.nl er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Holland. Portalen er på hollandsk og engelsk.

URL Business.gov.nl EnglishNederlands
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Norge

Norge

www.altinn.no/no/Starte-og-drive-bedrift/ er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Norge. Portalen er på norsk og delvist på engelsk.

URL www.altinn.no/no/Starte-og-drive-bedrift/ EnglishNorsk
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Østrig

Østrig

www.eap.gv.at er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Østrig. Du kan via denne portal få adgang til kvikskrankerne i de 9 østrigske delstater ("Bundeslander"). Portalen er på tysk.

URL www.eap.gv.at DeutschEnglish
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Polen

Polen

www.businessinpoland.gov.pl er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Polen. Portalen er på polsk og delvis på engelsk.

URL www.businessinpoland.gov.pl English Polski Maskinoversættelse foreligger
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Portugal

Portugal

bde.portaldocidadao.pt/evo/landingpage.aspx er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Portugal. Portalen er på portugisisk, engelsk og spansk.

URL bde.portaldocidadao.pt/evo/landingpage.aspx English español Português
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Rumænien

Rumænien

www.edirect.e-guvernare.ro er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Rumænien. Portalen er på rumænsk, engelsk, fransk.

URL www.edirect.e-guvernare.ro English français română
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Slovakiet

Slovakiet

www.slovensko.sk/en/title er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Slovakiet. Portalen er på slovakisk og engelsk.

URL www.slovensko.sk/en/title EnglishSlovensky
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Slovenien

Slovenien

www.eugo.gov.si er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Slovenien. Portalen er på slovensk og engelsk.

URL www.eugo.gov.si EnglishSlovenščina
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Spanien

Spanien

www.eugo.es er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Spanien. Portalen er på spansk, engelsk og portugisisk.

URL www.eugo.es EnglishEspañol português
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Storbritannien

Storbritannien

https://www.gov.uk/ukwelcomes er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Storbritannien. Portalen er på engelsk.

URL https://www.gov.uk/ukwelcomes English
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Sverige

Sverige

www.verksamt.se/eugo er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Sverige. Portalen er på svensk og engelsk.

URL www.verksamt.se/eugo EnglishSvenska
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Tjekkiet

Tjekkiet

www.businessinfo.cz er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Tjekkiet. Portalen er på tjekkisk, engelsk, tysk, spansk, fransk og russisk.

URL www.businessinfo.cz ČeštinaDeutschEnglishespañolfrançais Maskinoversættelse foreligger
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Tyskland

Tyskland

www.dienstleisten-leicht-gemacht.de er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Tyskland. Du kan via denne portal få adgang til kvikskrankerne i de 16 tyske delstater ("Bundesländer"). Portalen er på tysk og engelsk.

URL www.dienstleisten-leicht-gemacht.de DeutschEnglish
  TIL TOPPEN »TIL TOPPEN
Ungarn

Ungarn

www.magyarorszag.hu er den centrale kvikskranke. Den kan hjælpe dig med at starte en virksomhed eller sælge tjenesteydelser i Ungarn. Portalen er på ungarsk.

URL www.magyarorszag.hu EnglishMagyar
Österreich Belgique / België България / Bulgaria Kroatien Κύπρος - Kypros Česká republika Danmark Eesti Suomi / Finland France Deutschland Ελλάδα - Ellada Magyarország Ireland / Eire Italia Latvija Lietuva Luxembourg Malta Nederland Polska Portugal România Slovensko Slovenija España Sverige United Kingdom Ísland Liechtenstein Norge
Österreich
Østrig
Belgique / België
Belgien
България / Bulgaria
Bulgarien
Hrvatska
Croatia
Κύπρος - Kypros
Cypern
Česká republika
Tjekkiet
Danmark
Danmark
Eesti
Estland
Suomi / Finland
Finland
France
Frankrig
Deutschland
Tyskland
Ελλάδα - Ellada
Grækenland
Magyarország
Ungarn
Ireland / Eire
Irland
Italia
Italien
Latvija
Letland
Lietuva
Litauen
Luxembourg
Luxembourg
Malta
Malta
Nederland
Nederlandene
Polska
Polen
Portugal
Portugal
România
Rumænien
Slovensko
Slovakiet
Slovenija
Slovenien
España
Spanien
Sverige
Sverige
United Kingdom
Storbritannien
Ísland
Island
Liechtenstein
Liechtenstein
Norge
Norge