Vizite de grup

  • Mărime grup: 15 - 150 de persoane
  • Rezervare: Cu minimum 10 săptămâni înainte
  • Confirmare: În mod normal, veți primi confirmarea în termen de 2 săptămâni de la depunerea cererii. Aceasta va conține și datele de contact ale persoanei care se ocupă de vizita dumneavoastră. Dacă nu ați primit-o, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa COMM-VISIT-REQUESTS@ec.europa.eu.
  • Tarif: Gratuit
  • Vârsta minimă a vizitatorilor: 15
  • Limba: Toate limbile oficiale ale UE - indicați preferințele dumneavoastră atunci când completați cererea.
  • Identificare: Trebuie să prezentați pașaportul sau cartea de identitate la intrarea în clădire (permisele de conducere nu se acceptă).
  • Anulare: Vă rugăm să ne anunțați cu cel puțin 2 săptămâni înainte, la adresa COMM-VISIT-REQUESTS@ec.europa.eu și să menționați numărul vizitei.
  • Dacă întârziați, vizita poate fi anulată. În caz de întârziere, vă rugăm să ne anunțați la numărul + 32 (0) 2 296 7297.

Când completați cererea pentru unul dintre cele 3 tipuri de vizite pentru grupuri, veți fi invitat să vă creați un cont „EU Login” sau să vă conectați cu datele unui cont deja existent.

Amplasare și acces

Centrul pentru vizitatori al Comisiei Europene

Vizitele se pot desfășura uneori și în alte locații. Verificați confirmarea.

Intrare

Rue de la Loi, colț cu Rue du Taciturne.

visitors_centre_entrance.jpg

Visitors Centre Entrance
© European Commission, Georges Boulougouris

Transport public

Vă recomandăm călduros să folosiți transportul public pentru a vă deplasa la Centrul pentru vizitatori. Cea mai apropiată stație de metrou și autobuz este „Schuman”. La coborârea din metrou, urmați indicațiile pentru ieșirea „Berlaymont”.

Autocarele pot parca pe Rue du Taciturne (pe partea dreaptă venind dinspre Rue de la Loi).

Controlul de securitate

Pentru a intra în Centrul pentru vizitatori, trebuie să prezentați o carte de identitate sau un pașaport (permisul de conducere nu se acceptă). De asemenea, trebuie să treceți printr-un detector de metale (asemănător celor din aeroporturi). Bunurile personale vor fi verificate cu aparate cu raze X.

Accesibilitate

Centrul pentru vizitatori este accesibil pentru persoanele care se deplasează în scaun cu rotile. Vă rugăm să indicați nevoile speciale în cererea de vizitare.

Facilități

Centrul pentru vizitatori vă oferă internet prin conexiune Wi-Fi.

Contact

Alte vizite