Ryhmävierailut

  • Ryhmien koko: 15–150 henkeä
  • Etukäteisvaraus: vähintään 10 viikkoa ennen suunniteltua vierailuajankohtaa
  • Vahvistus: Vierailukeskus lähettää vierailupyynnön tekijälle vahvistuksen 2 viikon kuluessa. Vahvistuksessa mainitaan vierailusta komissiossa vastaavan henkilön yhteystiedot. Jos et ole saanut vahvistusta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen COMM-VISIT-REQUESTS@ec.europa.eu.
  • Hinta: Vierailu on maksuton.
  • Vierailijoiden vähimmäisikä: 15 vuotta
  • Kieli: Kaikki EU-kielet – kerro kielitoiveesi vierailupyyntösi yhteydessä.
  • Henkilöllisyyden todistaminen: Vierailijoiden on esitettävä passi tai kansallinen henkilökortti päästäkseen vierailukeskukseen (ajokorttia ei hyväksytä henkilötodistukseksi).
  • Peruutukset: Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista vähintään 2 viikkoa ennen vierailua sähköpostitse osoitteeseen COMM-VISIT-REQUESTS@ec.europa.eu. Mainitse viestissä varauksen yhteydessä saamasi tunnistenumero.
  • Jos vierailijoiden saapuminen myöhästyy, vierailu voidaan joutua peruuttamaan. Myöhästymistapauksessa ota yhteyttä puhelimitse numeroon (+32‑2) 296 7297.

Kun teet vierailuhakemuksen, sinun on kirjauduttava EU Login -käyttäjätilillesi. Voit luoda tilin, jos sinulla ei vielä ole sellaista.

Sijainti ja vierailujärjestelyt

Euroopan komission vierailukeskus

Ryhmävierailuja voidaan järjestää myös muissa tiloissa – varmista paikka saamastasi vahvistusviestistä.

Sisäänkäynti

Rue de la Loi- ja Rue du Taciturne -katujen kulmaus.

 

Julkinen liikenne

Vierailijoille suositellaan julkisten kulkuneuvojen käyttöä. Lähellä sijaitsevalle Schumanin asemalle pääsee metrolla ja bussilla. Asemalta poistuessasi seuraa "Berlaymont"-opasteita.

Linja-autoille on varattu pysäköintipaikkoja Rue du Taciturne ‑kadulla (oikealla puolella Rue de la Loi ‑kadulta käännyttäessä).

Turvatarkastus

Vierailijoiden on esitettävä passi tai kansallinen henkilökortti päästäkseen vierailukeskukseen (ajokorttia ei hyväksytä henkilötodistukseksi). He kulkevat turvaportin läpi (samaan tapaan kuin lentokentillä) ja heidän tavaransa läpivalaistaan.

Esteettömyys

Vierailukeskukseen pääsee pyörätuolilla. Suosittelemme, että liikunta- ja muista rajoitteista ilmoitetaan etukäteen vierailupyyntölomakkeessa.

Muut palvelut

Vierailukeskuksessa on käytettävissä langaton verkkoyhteys.

Yhteydenotot

Muut vierailut