Ομαδικές επισκέψεις

  • Μέγεθος ομάδας: 15 - 150 άτομα
  • Αναγκαία η εκ των προτέρων κράτηση: τουλάχιστον 10 εβδομάδες πριν.
  • Επιβεβαίωση: Θα πρέπει να λάβετε επιβεβαίωση εντός 2 εβδομάδων από την υποβολή της αίτησης, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του υπαλλήλου που αναλαμβάνει την επίσκεψή σας. Αν αυτό δεν συμβεί, στείλτε email στη διεύθυνση COMM-VISIT-REQUESTS@ec.europa.eu.
  • Κόστος: δωρεάν
  • Ελάχιστη ηλικία επισκεπτών: 15 ετών
  • Γλώσσα: όλες οι γλώσσες της ΕΕ – πείτε μας την προτίμησή σας κατά την υποβολή της αίτησης.
  • Ταυτοποίηση: Για να εισέλθετε στο κτίριο, πρέπει να επιδείξετε διαβατήριο ή ταυτότητα (η άδεια οδήγησης δεν γίνεται δεκτή).
  • Ακύρωση: Ειδοποιήστε μας τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν στη διεύθυνση COMM-VISIT-REQUESTS@ec.europa.eu. Μην ξεχάσετε να δηλώσετε τον αριθμό της επίσκεψής σας.
  • Τυχόν καθυστερημένη άφιξη μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της επίσκεψής σας. Ενημερώστε μας καλώντας το +32 (0) 2 296 7297.

Όταν υποβάλετε αίτηση για ένα από τα 3 είδη ομαδικών επισκέψεων, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε λογαριασμό «EU Login» ή να συνδεθείτε με έναν ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σας.

Τόπος και πρόσβαση

Κέντρο Επισκεπτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Μερικές φορές οι επισκέψεις πραγματοποιούνται σε άλλα μέρη. Δείτε την επιβεβαίωση.

Είσοδος

Στη γωνία των οδών Rue de la Loi και Rue du Taciturne.

visitors_centre_entrance.jpg

Visitors Centre Entrance
© European Commission, Georges Boulougouris

Δημόσια μέσα μεταφοράς

Σας συνιστούμε ιδιαίτερα να χρησιμοποιήσετε δημόσια μέσα μεταφοράς για να φτάσετε στο Κέντρο Επισκεπτών. Η πλησιέστερη στάση λέγεται «Schuman» και είναι προσβάσιμη με μετρό και λεωφορείο. Κατά την έξοδό σας από τον σταθμό, ακολουθήστε την ένδειξη «Berlaymont».

Ειδικός χώρος στάθμευσης για λεωφορεία είναι διαθέσιμος στη Rue du Taciturne (στα δεξιά σας κατεβαίνοντας τη rue de la Loi).

Έλεγχος ασφαλείας

Για να εισέλθετε στο Κέντρο Επισκεπτών, πρέπει να επιδείξετε την εθνική σας ταυτότητα ή το διαβατήριό σας (η άδεια οδήγησης δεν γίνεται δεκτή). Πρέπει επίσης να περάσετε μέσα από ανιχνευτή μετάλλων (όπως στο αεροδρόμιο), ενώ τα πράγματά σας θα ελεγχθούν με ακτίνες Χ.

Προσβασιμότητα

Το Κέντρο Επισκεπτών είναι προσβάσιμο για όσους κυκλοφορούν με αναπηρικό καροτσάκι. Παρακαλείσθε να δηλώσετε τυχόν ειδικές ανάγκες σας στο έντυπο της αίτησης.

Εγκαταστάσεις

Wi-Fi παρέχεται εντός του Κέντρου Επισκεπτών.

Επικοινωνία

Άλλες επισκέψεις