Magyarországi képviselete

Kezdőlap

  • Csatlakozzon az Európai Szolidaritási Testülethez

    Csatlakozzon az Európai Szolidaritási Testülethez

    Az Európai Bizottság létrehozta az Európai Szolidaritási Testületet. 18 és 30 év közötti fiatalok új lehetőségekre jelentkezhetnek, hogy Európa-szerte jelentős társadalmi hozzájárulást tehessenek, felbecsülhetetlen tapasztalatokhoz juthassanak, és karrierjük kezdetén értékes készségeket sajátíthassanak el.

  • Az európai beruházási terv

    Az európai beruházási tervről általában valamint  gyakorlati útmutató vállalkozásoknak.

Hírek
A Bizottság üdvözli a Kanadával kötött kereskedelmi megállapodás Európai Parlament általi támogatását
15/02/2017

Az Európai Parlament ma megszavazta az Európai Unió és Kanada között létrejött átfogó gazdasági és kereskedelmi megállapodást (CETA).

2017 téli gazdasági előrejelzés: a Bizottság minden tagállamban növekedésre számít
13/02/2017

Az Európai Bizottság ma tette közzé téli előrejelzését, mely szerint az európai gazdasági élénkülés tavaly ellenállónak bizonyult a globális kihívásokkal szemben, és a várakozások szerint az idén és a következő évben is folytatódni fog.

Események
Lumière Film Club - Begin Again

English version

A 65 éves Winfried zenetanár, szereti a vicceket, és a kutyájával él. A lánya Ines az ő tökéletes ellentéte; karrierista, a vállalatok optimalizálásával foglalkozik. Winfried igazi művészlélek, míg a lánya egy racionálisan gondolkodó menedzser, aki körbeutazza a világot, ezért apjával ritkán találkozik. Winfried ezért kutyája halála után úgy határoz, hogy spontán meglátogatja lányát.

Dátum:
09/03/2017
Időpont:
18:00
Lumière Filmklub – Szerelemre hangszerelve

English version

A film két fiatalról (Greta és Dave) szól, akik főiskola óta járnak, és közösen szereznek dalokat. A dalokat a férfi adja elő. Egy nap egy amerikai kiadó felfigyel rá, és szerződést ajánl neki. Így Greta és Dave New York-ba költöznek, azonban hamarosan szakítanak is, ugyanis a Dave-nek nagyon hamar a fejébe száll a hírnév. Greta sorsa azonban hamarosan jobbra fordul, amikor is találkozik egy volt lemezkiadóval, aki azonnal felismeri Greta tehetségét.

Dátum:
02/03/2017
Időpont:
19:00
Mit tesz Önért az EU?