Magyarországi képviselete

Kezdőlap

  • Csatlakozzon az Európai Szolidaritási Testülethez

    Csatlakozzon az Európai Szolidaritási Testülethez

    Az Európai Bizottság létrehozta az Európai Szolidaritási Testületet. 18 és 30 év közötti fiatalok új lehetőségekre jelentkezhetnek, hogy Európa-szerte jelentős társadalmi hozzájárulást tehessenek, felbecsülhetetlen tapasztalatokhoz juthassanak, és karrierjük kezdetén értékes készségeket sajátíthassanak el.

  • Az európai beruházási terv

    Az európai beruházási tervről általában valamint  gyakorlati útmutató vállalkozásoknak.

Hírek
A Bizottság üdvözli a Kanadával kötött kereskedelmi megállapodás Európai Parlament általi támogatását
15/02/2017

Az Európai Parlament ma megszavazta az Európai Unió és Kanada között létrejött átfogó gazdasági és kereskedelmi megállapodást (CETA).

2017 téli gazdasági előrejelzés: a Bizottság minden tagállamban növekedésre számít
13/02/2017

Az Európai Bizottság ma tette közzé téli előrejelzését, mely szerint az európai gazdasági élénkülés tavaly ellenállónak bizonyult a globális kihívásokkal szemben, és a várakozások szerint az idén és a következő évben is folytatódni fog.

Események
Zenék és jogok - Kardos-Horváth János szerzői est

English version

Ha azt mondjuk, hogy „kortárs”, „hazai” és még jó is, akkor kicsit izgulni kezdünk, hogy mi lesz belőle. Kardos- Horváth János jellemzője, hogy különleges, szuggesztív előadó, egyszerre lírikus és kritikus. Előadásmódja gyökeret ver a hallgatóságban, különleges hangszíne és sajátos felkonfjai pedig plusz ízt adnak a koncerteknek.

Dátum:
30/03/2017
Időpont:
19:00
Egy csésze Európa – Ausztria

English version

Márciusban a „szomszéd” rendezi a Speciális Téli Olimpiai Játékokat, ezért a menü: Egy csésze Ausztria. Miért fontos az osztrákoknak ez a kezdeményezés? Miközben bemutatjuk a rendezvényt és a helyszíneket, beszélgetünk a közös múltról is. Hogyan ünnepli Ausztria Mária Terézia császár- és királynőt, születésének 300. évfordulóján?

Dátum:
21/03/2017
Időpont:
18:00
Mit tesz Önért az EU?