Magyarországi képviselete

Kezdőlap

  • Juncker elnök évértékelő beszéde

    Jean-Claude Juncker elnök szeptember 14-én tartotta az Unió helyzetét értékelő idei beszédét és új bizottsági kezdeményezéseket jelentett be a gazdaság fellendítése és Európa biztonságának és védelmének megerősítése érdekében.

  • Az európai beruházási terv

    Az európai beruházási tervről általában valamint  gyakorlati útmutató vállalkozásoknak.

Hírek
A Bizottság 2017. évi munkaprogramja
25/10/2016

A Bizottság jövő évi munkaprogramja egyértelműen a politikai iránymutatásban felvázolt tíz prioritás teljesítésére összpontosít, az Európa előtt álló jelenlegi legfőbb kihívások kezelése érdekében.

Budapest és Székesfehérvár közötti vasúti összeköttetés
20/10/2016

Magyarország beruházási célú finanszírozásban részesül a Kohéziós Alapból a fenntartható közlekedés fejlesztésére.

Események
Egy csésze Európa – Spanyolország

English version

2016-ban Európa egyik kulturális fővárosa egy baszkföldi város: spanyolul San Sebastián, baszkul Donostia. Ezért a novemberi menü: egy csésze Spanyolország. San Sebastián - Donostia idei jelszava „béke és együttélés”. Pontosan 27 okot sorolunk majd fel, hogy miért érdemes odautazni. Miközben bemutatjuk az ibériai gasztronómia egyik fellegvárát, bebarangoljuk a hangulatos belvárost és az impozáns tengerparti sétányokat, bemutatjuk a modern Spanyolországot is.

Dátum:
29/11/2016
Időpont:
18:00
Mennyit ér egy ember?

English version

Napjaink Franciaországában járunk. Thierry korábban gyári munkásként dolgozott, de egy éve munkanélküli. Mindenáron megpróbál a felszínen maradni. Napközben a munkaügyi központban van, ahol hosszadalmas, komikus helyzeteket eredményező csoportos foglalkozások során készítik fel a munkakeresőket az állásinterjúkra.

Dátum:
18/11/2016
Időpont:
19:00
Mit tesz Önért az EU?