Magyarországi képviselete

Kezdőlap

  • Csatlakozzon az Európai Szolidaritási Testülethez

    Csatlakozzon az Európai Szolidaritási Testülethez

    Az Európai Bizottság létrehozta az Európai Szolidaritási Testületet. 18 és 30 év közötti fiatalok új lehetőségekre jelentkezhetnek, hogy Európa-szerte jelentős társadalmi hozzájárulást tehessenek, felbecsülhetetlen tapasztalatokhoz juthassanak, és karrierjük kezdetén értékes készségeket sajátíthassanak el.

  • Az európai beruházási terv

    Az európai beruházási tervről általában valamint  gyakorlati útmutató vállalkozásoknak.

Hírek
Befektetés az európai ifjúságba: A Bizottság létrehozza az Európai Szolidaritási Testületet
07/12/2016

Az Európai Bizottság ma létrehozta az új Európai Szolidaritási Testületet.

Miért polgárbarát és nem rezsipárti a Tiszta energia csomag?
07/12/2016

Az Európai Bizottság javaslatai hosszú távú és fenntartható megoldást kínálnak a rászoruló energiafogyasztók helyzetének javítására. Az általános árszabályozás költséges intézkedés, amit nem csak a rászorulók élveznek.

Események
Lumière Filmklub – Taxi, Teherán

English version

Egy sárga taxi jár fel-alá Teherán forgalmas utcáin. Utasai közt van emberi jogi ügyvéd, kalózkiadású lemezekkel seftelő férfi, iskolás kislány, nyugdíjas asszony. Egy közös bennük: mindannyian őszintén megnyílnak, és hol higgadtan, hol szenvedélyesen érvelnek a felmerülő magán- és közéleti témákkal kapcsolatban.

Dátum:
15/12/2016
Időpont:
19:00
Az oktatáspolitika aktuális kérdései

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete nyilvános szakmai szemináriumot szervez az oktatáspolitika aktuális kérdéseiről. A beszélgetés kiindulópontját az Európai Bizottság legfrissebb éves elemzése, a 2016. évi Oktatási és Képzési Figyelő, valamint a legújabb PISA-felmérés eredményei adják.

Dátum:
14/12/2016
Időpont:
- - 10:00 - 12:15
Mit tesz Önért az EU?