Magyarországi képviselete

Kezdőlap

  • Csatlakozzon az Európai Szolidaritási Testülethez

    Csatlakozzon az Európai Szolidaritási Testülethez

    Az Európai Bizottság létrehozta az Európai Szolidaritási Testületet. 18 és 30 év közötti fiatalok új lehetőségekre jelentkezhetnek, hogy Európa-szerte jelentős társadalmi hozzájárulást tehessenek, felbecsülhetetlen tapasztalatokhoz juthassanak, és karrierjük kezdetén értékes készségeket sajátíthassanak el.

  • Az európai beruházási terv

    Az európai beruházási tervről általában valamint  gyakorlati útmutató vállalkozásoknak.

Hírek
Magyarországról is megjelent a bizottsági országjelentés a gazdasági és szociális prioritások terén elért haladásról
22/02/2017

Az Európai Bizottság ma tette közzé a tagállamok gazdasági és szociális helyzetéről készített éves elemzését az európai szemeszter keretében.

Budapest is esélyes az EU fenntartható városi mobilitási díjára
21/02/2017

Az Európai Bizottság bejelentette a fenntartható városi mobilitási tervért járó díjra és az Európai Mobilitási Hét díjra jelölt, döntőbe jutott városokat

Események
Zenék és jogok - Kardos-Horváth János szerzői est

English version

Ha azt mondjuk, hogy „kortárs”, „hazai” és még jó is, akkor kicsit izgulni kezdünk, hogy mi lesz belőle. Kardos- Horváth János jellemzője, hogy különleges, szuggesztív előadó, egyszerre lírikus és kritikus. Előadásmódja gyökeret ver a hallgatóságban, különleges hangszíne és sajátos felkonfjai pedig plusz ízt adnak a koncerteknek.

Dátum:
30/03/2017
Időpont:
19:00
Egy csésze Európa – Ausztria

English version

Márciusban a „szomszéd” rendezi a Speciális Téli Olimpiai Játékokat, ezért a menü: Egy csésze Ausztria. Miért fontos az osztrákoknak ez a kezdeményezés? Miközben bemutatjuk a rendezvényt és a helyszíneket, beszélgetünk a közös múltról is. Hogyan ünnepli Ausztria Mária Terézia császár- és királynőt, születésének 300. évfordulóján?

Dátum:
21/03/2017
Időpont:
18:00
Mit tesz Önért az EU?