Magyarországi képviselete

Kezdőlap

  • Csatlakozzon az Európai Szolidaritási Testülethez

    Csatlakozzon az Európai Szolidaritási Testülethez

    Az Európai Bizottság létrehozta az Európai Szolidaritási Testületet. 18 és 30 év közötti fiatalok új lehetőségekre jelentkezhetnek, hogy Európa-szerte jelentős társadalmi hozzájárulást tehessenek, felbecsülhetetlen tapasztalatokhoz juthassanak, és karrierjük kezdetén értékes készségeket sajátíthassanak el.

  • Az európai beruházási terv

    Az európai beruházási tervről általában valamint  gyakorlati útmutató vállalkozásoknak.

Hírek
Befektetés az európai ifjúságba: A Bizottság létrehozza az Európai Szolidaritási Testületet
07/12/2016

Az Európai Bizottság ma létrehozta az új Európai Szolidaritási Testületet.

Miért polgárbarát és nem rezsipárti a Tiszta energia csomag?
07/12/2016

Az Európai Bizottság javaslatai hosszú távú és fenntartható megoldást kínálnak a rászoruló energiafogyasztók helyzetének javítására. Az általános árszabályozás költséges intézkedés, amit nem csak a rászorulók élveznek.

Események
Lumière Filmklub – Taxi, Teherán

English version

Egy sárga taxi jár fel-alá Teherán forgalmas utcáin. Utasai közt van emberi jogi ügyvéd, kalózkiadású lemezekkel seftelő férfi, iskolás kislány, nyugdíjas asszony. Egy közös bennük: mindannyian őszintén megnyílnak, és hol higgadtan, hol szenvedélyesen érvelnek a felmerülő magán- és közéleti témákkal kapcsolatban.

Dátum:
15/12/2016
Időpont:
19:00
Beszélgetés a BREXIT-ről

English version

Milyen hatással lesz a britek kilépése az európai gazdaságra? Hogyan befolyásolja a BREXIT az európai munkaerőpiacot, a szabad munkaerő áramlását? Mi történik azokkal az uniós munkavállalókkal, akik Nagy-Britanniában vállaltak munkát, és mi lesz azokkal a britekkel, akik uniós országokban dolgoznak? Milyen hatása lesz a brit kilépésnek a közös piacra, illetve a brit kilépés milyen hatással lehet az európai integráció jövőjére?

Dátum:
13/12/2016
Időpont:
19:00
Mit tesz Önért az EU?