EU's platform for kost, fysisk aktivitet og sundhed

EU's platform for kost, fysisk aktivitet og sundhed er et forum for organisationer på EU-plan, lige fra fødevareindustrien til ikke-statslige forbrugerbeskyttelsesorganisationer, som vil være med til at fokusere på aktuelle tendenser inden for kost og fysisk aktivitetpdf(95 KB).

Hensigten er, at platformen, der ledes af Kommissionen, skal levere et eksempel på en koordineret indsats fra forskellige dele af samfundet mod dette problem. Dette vil så tilskynde til nationale, regionale eller lokale initiativer i hele Europa.

Hvad arbejder de med?

Siden starten i 2005 har disse platformmedlemmer leveret mere end 300 tilsagn Vælg oversættelse af det forrige link English (en) .

Hvordan vurderes dette arbejde?

  • Medlemsorganisationerne fører tilsyn med deres egne resultater, og deres evalueringsrapporter undersøges af eksterne evaluatorer for at følge platformens fremskridt.
  • Retningslinjer – overvågning af tilsagn Vælg oversættelse af det forrige link English (en)
  • Der udarbejdes også en årsberetning Vælg oversættelse af det forrige link English (en) om platformens resultater. Denne kortlægger desuden, hvor effektivt medlemmernes tilsyn med fremskridtet er.

Hvor ofte mødes medlemmerne?

Jævnligt – se referater Vælg oversættelse af det forrige link English (en) fra platformmøder.