EU:n alkoholi- ja terveysfoorumi

EU:n alkoholi- ja terveysfoorumi on paikka, jossa EU-tason toimijat voivat keskustella, vertailla näkemyksiään ja toimia alkoholiin liittyvien haittojen rajoittamiseksi.

Jäsenyys

EU:n alkoholi- ja terveysfoorumin jäseniksi pyrkivien järjestöjen on täytettävä eräitä vaatimuksia ja oltava mukana tietyissä toimintasitoumuksissa.

Lisätietoa foorumista Näytä edellisen linkin kieliversiot English (en)

Työryhmät

  • Nuorisoon liittyviä alkoholikysymyksiä käsittelevä työryhmä Näytä edellisen linkin kieliversiot English (en) kehittää hyviä toimintatapoja, joita voidaan käyttää käsiteltäessä alaikäisten alkoholinkäyttöä, rattijuoppoutta, nuorisokasvatusta ja nuorison vaikutusmahdollisuuksien lisäämistä, alkoholin vastuullisen myynnin ja anniskelun edistämistä sekä nuorison suojelemista muiden henkilöiden alkoholin väärinkäytön aiheuttamilta seurauksilta.
  • Markkinointiviestintää käsittelevä työryhmä Näytä edellisen linkin kieliversiot English (en) tarkastelee aloitteita, jotka liittyvät alkoholijuomien markkinoinnin sääntelyyn ja käytäntöihin.
  • Tutkijaryhmä Näytä edellisen linkin kieliversiot English (en) neuvoo foorumia tieteellisissä kysymyksissä.

Hallintoa käsittelevä työryhmä

Hallintoa käsittelevän työryhmän Näytä edellisen linkin kieliversiot English (en) vastuulla ovat foorumin hallinnolliset kysymykset, ja se välittää toimintasitoumuksiin liittyvää tietoa foorumin jäsenille.