EU's alkohol- og sundhedsforum

EU's alkohol- og sundhedsforum er en platform, hvor organer, der er aktive på europæisk plan, kan udveksle meninger, sammenligne strategier og handle for at mindske alkoholrelaterede skader.

Medlemskab

For at blive medlem af Det Europæiske Alkohol- og Sundhedsforum skal organisationerne opfylde nogle krav og afgive et eller flere specifikke tilsagn om at handle.

Læs mere om Forummet Vælg oversættelse af det forrige link English (en)

Arbejdsgrupper

  • Aktionsgruppe for ungdomsrelaterede aspekter af alkohol Vælg oversættelse af det forrige link English (en) – udvikler gode metoder til at tackle druk blandt mindreårige, spritkørsel, uddannelse og inddragelse af unge, fremme af ansvarligt salg og ansvarlig udskænkning og beskytter unge fra følgerne af andres alkoholmisbrug.
  • Aktionsgruppe for marketingskommunikation Vælg oversættelse af det forrige link English (en) – undersøger tiltag vedrørende regulering af og praksis for markedsføring af alkohol.
  • Videnskabsgruppe Vælg oversættelse af det forrige link English (en) – giver videnskabelig rådgivning til forummets arbejde.

Arbejdsgruppe for styring

Arbejdsgruppen for styring Vælg oversættelse af det forrige link English (en) har til opgave at overveje og drøfte, hvordan forummet skal styres, og rapportere til forummets medlemmer om, hvilke forpligtelser, der er indgået.