Sti

Send til en ven
google +
Printervenlig version

Sprogpolitik

EU’s sundhedsportal er en flersproget portal, der skal give så mange mennesker som muligt adgang til information på deres eget sprog.

EU’s sundhedsportal er en flersproget portal, der skal give så mange mennesker som muligt adgang til information på deres eget sprog. Man kan navigere og bruge oversigten over indholdet på portalen (forsiden, introduktionen til emnerne, links) på alle de 22 officielle EU-sprog.

Man kan vælge,hvilket sprog man vil navigere på, øverst på siden. Navigationssproget er altid det samme, medmindre man ændrer det eller følger eksterne links.

Når man går ud på eksterne websteder, vises alternative sprog med ikoner, hvis ens eget ikke foreligger. I de fleste tilfælde kan oplysningerne findes på engelsk.

Nationale websteder giver information på det eller de officielle sprog i landet og eventuelt andre EU-sprog.

Bemærk venligst, at vi ikke kan kontrollere eksterne websteder, der ikke altid findes på det ønskede sprog. Følg vejledningen på det eksterne websted og vælg det sprog, du foretrækker, hvis det foreligger.

Nyhedsbrev

Særnummer: Sund aldring.

Sundhedsemner: A-Å

Sundheds-EU's nyheder og RSS-feeds genereres automatisk efter kriterier, som Kommissionen fastlægger. De kan indeholde klassificeringsfejl.