Sti

2012

EU's sundhedspris for journalister

Er du journalist, og skriver du om sundhed?

Tidligere udgaver - 2011 - Resumé

EU's sundhedspris for journalister blev uddelt for tredje gang i 2011. I alt kom 498 artikler i betragtning. De var indsendt af 358 journalister fra de 27 EU-lande.

Og vinderne er ...

Vinderne af 2011-udgaven er Ben Hirschler og Kate Kelland fra Storbritannien med deres artikel om antimakrobiel resistens "When the drugs don't work Vælg oversættelse af det forrige link English (en) ", der blev offentliggjort af Reuters.

Andenpræmien gik til Rita Makarész fra Ungarn for artiklen "Det billigste antidepressive middel Vælg oversættelse af det forrige link English (en) magyar (hu) ", der blev offentliggjort på sundhedsportalen www.orvostkeresek.hu.

Mateja Grošelj, fra Slovenien kom på tredjepladsen med sin artikel "Fra Lojze til Ludvika Vælg oversættelse af det forrige link English (en) slovenščina (sl) ", der blev offentliggjort i lørdagstillægget til dagbladet "Večer".

Særprisen om rygestop gik til Monika Cetera fra Polen for hendes internetartikel "Jeg kom for at få ordnet mine tænder, ikke for at holde op med at ryge Vælg oversættelse af det forrige link English (en) polski (pl) ", der blev offentliggjort på www.jaw.pl.

Navnene blev bekendtgjort ved prisoverrækkelsen i Bruxelles den 31. januar. Læs finalisternes artikler i hæftet om journalistprisen 2011 Vælg oversættelse af det forrige link English (en) .

Flere oplysninger, billeder og videoklip om vinderne og de andre finalister

Mere baggrundsinformation om EU's sundhedspris for journalister